Zavřít reklamu

Už během včerejšího dne jsme vás informovali, že aktuálně nejnovější watchOS 4.3.1 v sobě skrývá nový Pride ciferník. Jeho oficiální premiéra proběhne až příští týden na WWDC, kde Apple představí hned několik systémových novinek. Ciferník tak prozatím zůstává skrytý a uživatelům se zobrazí až po pondělní premiéře. Pokud byste si jej ale chtěli na své Apple Watch nastavit co nejdřív, pak vás jistě potěší, že existuje poměrně jednoduchý způsob, jak jeho aktivaci provést už nyní.

Právě vzhledem k faktu, že je nový Pride ciferník už součástí watchOS 4.3.1 a iOS 11.4, je možné jej s předstihem aktivovat. Jeho zobrazení je totiž podmíněno pouze datem a časem, proto stačí na iPhonu nastavit cokoli po 4. červnu 19:00. Mějte však na paměti, že změnu provádíte skutečně jen na vlastní zodpovědnost, jelikož tím riskujete ztrátu naměřených zdravotních dat a případně i další problémy spojené zejména s Aplple Watch.

Jestliže jste přihlášení k odběru beta verzí systémů, pak je nutné si před změnou času odstranit vývojářsky profil v Nastavení –> Obecné –> Profil. Následně je potřeba iPhone restartovat a v Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru si znovu stáhnout iOS 11.4 určený pro běžné uživatele.

Jak aktivovat nový ciferník

  1. Přejděte do Nastavení –> Obecné –> Datum a čas
  2. Vypněte automatické nastavení
  3. Nastavte například datum 5. 6. 2018
  4. Otevřete aplikaci Watch a přejděte do Galerie ciferníků
  5. V sekci Novinky ve watchOS by se vám měl zobrazit Pride ciferník
  6. Jakmile si ciferník nastavíte, vraťte se co nejrychleji do Nastavení –> Obecné –> Datum a čas a aktivujte automatické nastavení

Opětovné nastavení korektního času doporučujeme provést skutečně co nejrychleji, abyste předešli případným problémům. Jestliže jste ciferník přidali, ale na Apple Watch se stále neukazuje, doporučujeme hodinky restartovat.

Apple Watch Pride FB

Dnes nejčtenější

.