Zavřít reklamu

V rámci zkvalitňování našeho magazínu, kterému se v posledních týdnech aktivně věnujeme, jsme aktuálně vylepšili i naše Apple fórum. Cílem bylo dosáhnout lepší přehlednosti hlavní stránky spolu se zviditelněním několika klíčových prvků, a pak také odstranění chyb, které se mohly uživatelům objevovat při procházení stránek. Apple fórum je součástí Letem světem Applem už více jak dva roky a za tu dobu si získalo početnou základnu pravidelných přispěvatelů.

Změnou prošly především prvky pro přihlášení, nacházející se v liště pod hlavním menu. Přihlášení se k účtu je tak pro uživatele nyní viditelnější a věříme, že změna povede k lepší obsluze fóra a ke zvýšení frekvence odpovědí na jednotlivé dotazy. Spolu s tím se nám podařilo odstranit závažnou chybu, jež uživatelům komplikovala registrace, přihlášení a procházení jednotlivých témat.

Fórum jako takové má sloužit především vám, jakožto našim čtenářům, a tak byste zde měli najít odpovědi na své dotazy a případně vyřešit problémy se svými Apple zařízeními. I proto se o fórum nově stará vyhrazený moderátor, který se bude snažit odpovídat na všechny vaše otázky. Zároveň pokud se mezi našimi fanoušky najdou tací z vás, kteří by se chtěli o fórum starat za menší peněžitou odměnu, nechť se přihlásí na dan.prazak@letemsvetemapplem.eu.

Apple forum
LSA Apple forum FB

Dnes nejčtenější

.