Zavřít reklamu

Jablečná společnost rozšiřuje svou maloobchodní síť do čím dál více měst a zemí, přičemž několik obchodů se rozhodla vystavět i ve své domovině. Jeden z nových obchodů vyrůstá i v Seattlu v místním obchodním centru a jak se zdá, práce se pomalu ale jistě blíží do finiše.

Práce na Apple Storu v Seattlu započaly již na začátku loňského roku. Z hrubého staveniště se však již pomalu ale jistě stává obchod, který by mohl otevřít své brány možná již do konce tohoto léta. Až se jeho brány otevřou, zákazníkům by se měl naskytnout prostor větší než 585 metrů čtverečných skýtající většinu jablečných produktů k prohlédnutí. Očekávat se tu dají klasické dřevěné stoly a minimalistický design, který se prolíná všemi jablečnými obchody na světě. Před budovou by pak mělo být menší náměstí a nájezdy pro invalidní vozíky.

Takovýto půdorys bude Apple Store mít: 

blueprint

Jak už jsem psal v předchozím odstavci, není v tuto chvíli zcela jasné, kdy se Apple rozhodne tento obchod otevřít. Zpravidla totiž datum otevření nových obchodů neoznamuje dříve než několik týdnů předem. Jelikož se však nový obchod nachází nedaleko tamní univerzity, spekuluje se o tom, že se jej Apple pokusí otevřít již v průběhu letních měsíců, čímž by umožnil nákupy svých produktů právě studenty z nedaleké univerzity.

Interiér by měl prý vycházet z obchodu a návštěvnického centra v Apple Parku:

V následujících týdnech se dají očekávat další fotografie a videa z této stavby. Jablečné obchody jsou totiž obecně velmi sledované veřejností, díky čemuž je kolem nich dostatek různých informací a materiálů. 

Takto Apple Store rostl: 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=VM_Bc3W9pKs

seattle

Dnes nejčtenější

.