Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Kolem 1,5 milionu uživatelů po celém světě si každý měsíc stáhne mobilní aplikace české společnosti Livesport. Aktuálně je ve svých telefonech má téměř 50 milionů sportovních fanoušků, kteří díky nim mohou sledovat nejnovější informace z více než tří desítek sportů. Přes 75 milionů uživatelů pak každý měsíc navštíví některý z webů Livesportu. Zajímá vás, jak je pražská firma vytváří? Není nic snazšího než se potkat přímo s vývojáři, kteří za nimi stojí. V nové centrále v Nových Butovicích jich pracuje kolem padesáti a několik jich osobně přijde na šestý  Livesport Talk.

Jedná se o pravidelná setkání s nadšenci do technologií a zkušenými experty, které Livesport zve do své nedávno otevřené moderní budovy kousek od metra Nové Butovice. V pořadí šestý Livesport Talk začíná ve čtvrtek 21. června v 17:30. Už tradičně na něj dorazí šéf vývoje ve firmě Petr Burian, ale hlavními osobnostmi budou jeho tři kolegové. Full-stack vývojář Pepa Rybička, který se věnuje rozvoji interních systémů a nástrojů, ukáže, jaké technologie používají v Livesportu při vytváření aplikací pro vlastní potřeby.

180424-Livesport_0146

Róbert Vojčík, jenž má na starosti více než 400 serverů, bude mluvit o produkčních aplikacích ve firmě a o tom, co znamenají pro infrastrukturu a technologii v Livesportu. A od Mirka Macka se na příkladu tří zemí – Polska, Tuniska a Austrálie – dozvíte, jak se Livesportu podařilo přimět sportovní fanoušky používat název vlajkové lodi FlashScore jako obecný výraz pro sportovní výsledky (a zadávat ho tak do vyhledávačů). Pokud vás některé z témat zaujalo a chcete se dozvědět víc, stačí se zdarma zaregistrovata přijít si vývojáře z Livesportu poslechnout. Raději to udělejte hned, protože počet míst je omezený!

180405-LivesportTalkV_0400

Dnes nejčtenější

.