Zavřít reklamu

Akčné hry a strieľačky z pohľadu prvej osoby pre mobilné telefóny už dávno nie sú nedotiahnutým a nezaujímavým žánrom ako kedysi. Výborné grafické spracovanie, ktoré vyšťaví váš smartfón až na maximum doplnené zábavným gameplayom robí zo smartfónov platformu, s ktorou treba do budúcnosti počítať. Výborným dôkazom sú fenomény ako napríklad Fortnite, PUBG alebo Shadowgun, ktoré majú hráčovi naozaj čo ponúknuť. Najnovším multiplayerovým lákadlom je hra Deploy and Destroy, ktorú má na starosti štúdio Apps Ministry. V hre sa môžeme tešiť aj na postavy zo známeho seriálu Ash vs Evil Dead.

Ide o klasickú First Person Shooter hru, v ktorej sa budete snažiť dosiahnuť čo najvyššie skóre v rámci multiplayeru s inými hráčmi. Okrem spomínaného Asha sa môžeme tešiť aj na ostatných figurantov zo seriálu, ktorých zastupujú Kelly a Pablo. Túto trojicu dopĺňajú aj postavy Tris, Eric, Edward a Max ,známe zo série filmov Divergent. Ide teda o akýsi crossover filmových a seriálových postáv, ktoré sa proti sebe postavia na bojovom poli.

Nenechajte si ujsť launch trailer k hre Deploy and Destroy:

https://www.youtube.com/watch?v=9E-5qIdQ7iQ

Nebudú chýbať ani rôzne herné módy, či už tímový deathmatch alebo klasické obsadzovanie na štýl King of the Hill. Postupom času by mali byť pridávané aj iné postavy, no je otázne či pôjde o interné charaktery štúdia alebo sa znova dočkáme určitej seriálovej alebo filmovej adaptácie.

  • Hra Deploy and Destroy je dostupná zdarma v App Store  pre zariadenia s iOS

[appbox appstore id1271309990]

deploy and destroy

Dnes nejčtenější

.