Zavřít reklamu

Mysleli jste si, ž má iPhone X již veškeré porodní bolesti, se kterými se potýká snad každý nově představený smartphone, již nějaký ten pátek za sebou? Chyba lávky. Ve světě se totiž začínaly množit případy, které naznačují, že tomu tak úplně není. 

Na internetových diskuzích a mimo jiné i na oficiálních fórech Applu se začaly objevovat příspěvky nešťastných majitelů iPhonů X, kteří si začali všímat prasklin na jejich duálních fotoaparátech. Na tom by nejspíše nebylo nic divného, pokud by si byli vědomi toho, že telefon na fotoaparát například nešťastně upustili. Od pádů však dávají všichni svorně ruce pryč, přičemž někteří dokonce poukazují na to, že svůj nový jablečný telefon on té doby, co jej vytáhli z krabičky, ani nevytáhli z ochranného pouzdra, které různá poškození samozřejmě výrazně eliminuje.

iPhone X:

Nízké teploty jako příčina?

Jako nejpravděpodobnější vysvětlení se některým uživatelům jevily nízké teploty, ve kterých svůj iPhone používali. To ale vyvrací uživatelé, kteří žijí například v Malajsii či na Havaji. “Můj iPhone X má též malou prasklinu na skle duální kamery. Nikdy jsem ho neupustil, nikdy jsem ho nevytáhl z krytu. Navíc bydlím na Havaji, takže to nemůže být zapříčiněno ani chladným počasím, jak se mnozí domnívají. Jinak iPhone X vlastním teprve 2 měsíce,” vyvracel teorii o chladu jeden z diskutujících. Co tedy za prasklinami na fotoaparátech stojí je zatím záhadou. 

Těžko v tuto chvíli říci, zda jsou tyto zprávy začátkem většího problému či jen ojedinělou vadou, se kterou se setká jen minimální množství zákazníků. Problém však budeme samozřejmě nadále sledovat a o jeho průběhu vás na našem webu informujeme. Rozhodně byste však kvůli této zprávě neměli upustit od nákupu tohoto telefonu. Jak už jsem totiž psal výše, je poměrně pravděpodobné, že se problém týká skutečně jen malého procenta zařízení a tudíž by byla opravdu velká náhoda, kdybyste si takto vadné zařízení odnesli zrovna vy. 

Takto vypadá prasklina jednoho z nešťastných majitelů iPhonu X:

dualni kamera
dualni kamera

Dnes nejčtenější

.