Zavřít reklamu

Pokud jste se obávali toho, že se Apple po vzoru letošní březnové konference rozhodne nepřenášet přímý přenos z červnové WWDC do světa, máme pro vás skvělou zprávu. Nic takového se totiž samozřejmě nestane a jablečná společnost keynote jako již tradičně přenášet bude. Na živý přenos totiž začala lákat na svých webových stránkách.

Video z konference, na které Apple představí nové systémy v čele s iOS 12, začne Apple streamovat od 19 hodin našeho času a to klasicky jak přes aplikaci v Apple TV, tak i na web, kde půjde sledovat skrze prohlížeč Safari na Macu či Microsoft Edge na počítačích s Windows 10. O všech možnostech, jak stream sledovat, vás na našem webu budeme pár dní před keynote informovat, takže nemusíte mít obavy z toho, že byste o tuto událost přišli.

Bude nový iOS 12 vypadat takto?: 

My v redakci se samozřejmě na blížící se keynote připravujeme, abychom byli schopni vám veškeré novinky, které Apple představí, co nejrychleji a nejdetailněji představit. I tentokrát tedy platí, že pokud chcete o keynote vědět veškeré informace a to již v jejím průběhu, vyplatí se náš web sledovat. Tak aktuální informace, jaké naleznete na Letem světem Applem, totiž na žádném jiném československém webu nenaleznete. 

wwdc-keynote-stream

Dnes nejčtenější

.