Zavřít reklamu

Štúdio Tiny Build Games oznamuje príchod mobilnej verzie hry Hello Heighbor, ktorú možno poznáte z PC alebo PS4 či Xboxu. Animovaná stealth hororovka s rukopisom Dynamic Pixels bude plne optimalizovaná pre mobilné telefóny a prinesie rovnakú dávku herného obsahu ako vo verziách pre spomínané platformy.

Hra vás postaví do úlohy nového člena obyvateľstva mestského predmestia, v ktorom budete mať za úlohu odhaliť nekalé plány vášho suseda. Cieľom je preskúmať jeho dom a odhaliť tajomstvá, ktoré ukrýva. Počas toho sa budete musieť spomínanému „susedskému záporákovi“ vyhýbať a skrývať, k čomu vám pomôžu predmety a lokality umiestnené v dome a na jeho pozemku.

Hra využíva unikátny systém umelej inteligencie, v ktorom sa nepriateľ vyvýja vzhľadom na váš postup hrou a interakcie, ktoré spôsobíte. Hlavnou úlohou bude dostať sa do pivnice susedského domu a rozlúsknuť záhadu točiacu sa okolo zlovestného suseda. Priebeh hry je v každom kútiku domu rozdielny, nakoľko nikdy neviete odkiaľ na vás môže záporný sused vyskočiť. Po dome je nutné sa pohybovať  nepozorovane a v tichosti, v opačnom prípade sa môže stať, že vás protivník zbadá a začne naháňať. V tomto scenári sa vám buď podarí utiecť a pokračovať v bádaní, alebo vás sused chytí. V druhej z možností sa váš postup domom anuluje a vy budete musieť začať expedíciu z vlastného obydlia.

Titul Hello Neighbor ponúkne prvú kapitolu pre mobilné zariadenia úplne zdarma, ostatné dve budú k dispozícii vo forme transakcií priamo v hre. Pred niekoľkými dňami bola spustená Beta verzia hry, ktorú je možné si vyskúšať úplne zdarma. Pre zapojenie do testovania kliknite na nasledujúci odkaz.

  • Hra Hello Neighbor bude dostupná pre zariadenia s iOS už 27. júla (červenca)

Hello Neighbor

Dnes nejčtenější

.