Zavřít reklamu

Pokud jste vášnivým fotografem a o vaše fotografie nechcete přijít, s největší pravděpodobností si své výtvory, včetně dokumentů a ostatních souborů, ukládáte na iCloud Drive. Postupem času se ale může stát, že vám vaše úložiště na iCloudu přestane stačit a vy si tak budete muset zvýšit úroveň předplatného. V opačném případě si můžete platit za úložiště, ale zjistíte, že ho nevyužíváte, a že by vám stačilo snížení předplatného nebo jeho úplné zrušení. Ve všech případech, ať už jde o zvýšení, snížení nebo úplné zrušení předplatného, si ho můžeme v nastavení přizpůsobit tak, aby nám jeho výše vyhovovala. Jak tedy na to?

Přizpůsobení předplatného iCloud Drive

Na našem jablečném zařízení přejdeme do nastavení a rozklikneme hned první možnost v podobě našeho jména. Poté se přesuneme do záložky iCloud a zde zvolíme možnost Spravovat úložiště. Po načtení se zobrazí obrazovka, na které tapneme na sekci Změnit tarif úložiště. Zobrazí se váš aktuální tarif a možnosti vyššího tarifu. Pokud chceme tarif snížit, musíme se přesunout do sekce Možnosti snížení tarifu. Po kliknutí na tuto možnost budeme vyzváni k zadání hesla. Po správném zadání hesla už budeme mít možnost tarif jednoduše snížit.

Na závěr – pokud se rozhodnete váš tarif snížit, máte čas do zúčtovacího období na to, abyste si veškerá data přesahující velikost nového tarifu někam přesunuli. Myslím si, že změna tarifu přímo ve vašem iOS zařízení je skvělou funkcí a jsem osobně rád za to, že v případě potřeby změny předplatného nemusíte zbytečně hledat na Macu.

icloud

Dnes nejčtenější

.