Zavřít reklamu

Na korejském YouTube Apple účtu se objevila nová reklama na Animoji. Společnost se tuhle prémiovou funkci iPhonu X snaží propagovat již dlouhodobě. Například v lednu vydal Apple dva minutové Animoji spoty, ve kterých postavička zpívala nominovanou píseň na cenu Grammy. Animoji pes Animoji zpíval „Stir Fry“ od rapového tria Migos a Animoji mimozemšťan si prozpěvuje „Redbone“ od Childish Gambino. Obě reklamy byly vysílány během galavečera předávání cen. O měsíc později byla k vidění reklama na The Brit Awards a to se skladbou Royal Blood od skupiny Lights Out.

V nové reklamě, která se stylizací výrazně neliší od předchozích počinů, Apple spolupracuje s jihokorejskou skupinou HYUKOH. Jejich nový singl „Citizen Kane“, který byl tento týden přidán do Apple Music, zpívá v karaoke Animoji medvěd, drak a slepice před působivým neonovým pozadím.  Není to první případ, kdy Apple ve své reklamě na Animoji představil píseň ne zcela světoznámého interpreta. Ze skvělé reklamy se tak mohla těšit i zpěvačka Sofi Tukker se svou písní „Best friend“.

Všechny výše zmíněné reklamy byly dobře přijaty publikem a tak se zdá, že reklam na Animoji podobného druhu se dočkáme i v budoucnu. Musíme uznat, že použitý singl „Citizen Kane“ je opravdu velmi chytlavý.

Na korejském kanále přibyly hned tři reklamy, jen první z nich je však úplnou novinkou:

https://www.youtube.com/watch?v=Iv2RBa8OQqI

https://www.youtube.com/watch?v=nOHjeZbSL4c

https://www.youtube.com/watch?v=Xg4O81-RoS8

animoji

 

Dnes nejčtenější

.