Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Castro Podcasts
Díky aplikaci Castro můžete sledovat své oblíbené podcasty a objevovat nové. Aplikace nabízí automatické zasílání nových epizod, bezproblémové přehrávání, řazení stop do fronty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1080840241 oldprice=“149Kč“]

Magnifier with Flash Light
Zapomněli jste si své brýle na čtení nebo potřebujete lupu, abyste mohli přečíst menší text na vašem iOS zařízení? Magnifier transformuje váš iPhone na přibližovací lupu i s osvětlením. Aplikace vám umožní text přiblížit až 6krát.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“29Kč“]

Orderly
Aplikace Orderly je navržena na základě toho, jak si lidská mysl vizualizuje to-do list. Její používání je jednoduché a intuitívní, aplikace podporuje synchornizaci v cloudu i připomínky na základě polohy.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“29Kč“]

Smart Translator
Skvělá aplikace, která vám umožní překládat jakýkoliv text do více než 40 světových jazyků. Díky Smart Translator můžete překládat jakýkoliv email či dokument, který můžete obdržet v cizím jazyku. Používání této aplikace je velmi snadné, stačí pouze zvolit cílový jazyk a vložit text, který chcete překládat.

[appbox appstore id547955368 oldprice=“299Kč“]

Alive Movie Maker for iMovie
Alive je skvělý způsob úpravy vašich videí. Díky této aplikaci můžete záběry z vašeho každodenního života proměnit v jedinečné umělecké kousky. Alive Movie Maker nabízí řadu nástrojů pro úpravu, tvorbu a sílení videa – pořiďte si vlastní kapesní hollywoodské studio.

[appbox appstore id940018751 oldprice=“119Kč“]

Typiora Keyboard
Nudí vás vaše klasická iOS klávesnice? Vyzkoušejte Typiora Keyboard, klávesnici, která nejen dobře vypadá, ale nabízí i rozšířené ovládání za pomoci gest, úpravu textu s využitím 3D Touch a spoustu dalších funkcí.

[appbox appstore id953854512 oldprice=“29Kč“]

Pool Break 3D
Pool Break je kolekce her, představujících variace na 3D Pool, billiard, snooker, crokinole a carrom. Vychutnejte si hraní v 3D grafice, díky které budete mít zaručený realistický zážitek.

[appbox appstore id422138104 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 20917

Dnes nejčtenější

.