Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Zaoblené Tvrzené sklo na iPhone, které pokrývá kompletně celý displej až do krajů je tou nejlepší možnou ochranou, kterou můžete displeji poskytnout. Displej iPhonu je nejnáchylnější částí na poškození, proto je dobré předejít jakýmkoliv problémům a spíše než řešit, kde si nechat vyměnit displej iPhonu, preventivně poskytnout tu nejlepší možnou ochranu.

NEJNÁCHYLNĚJŠÍ ČÁST IPHONU NA POŠKOZENÍ

Jednoznačně jednou z nejnáchylnějších částí iPhonu na poškození je displej, který je zároveň i částí nejpoužívanější. Na displeji se odhrává všechno. Zobrazení fotografovaného snímku, odepisování na zprávy, FaceTime hovory a spoustu dalších čiností. Ve výsledku bez funkčního displeje bychom nedokázali ani přijmout hovor, protože iPhone nemá mechanickou klávenici na které je zelené tlačítko pro zvednutí hovoru a červené pro jeho položení. Všechno co se v iPhonu uděje tak probíhá přímo na displeji.

Přestože se jedná o tak používanou část iPhonu, nejedná se rozhodně o jeho nerozbitnou část, jak by někteří mohli předpokládat při takové intenzitě využití. Navíc když se k tomu přidá zákon schválnosti, kdy Vám zaručeně při vyklouznutí iPhonu z ruky spadne na zem přímo displejem, neštěstí je na světě. V lepším případě Vám praskně „pouze“ sklo displeje a telefon lze i na dále využívat. O prasklý displej si ovšem můžete pořezat prsty.

JAK NEJLÉPE OCHRÁNIT DISPLEJ PŘED POŠKOZENÍM?

Víceméně otázka za zlatého bludišťáka, protože každý z nás může mít malinko jiný pohled na věc. Proto nebude vůbec špatné, pokud se rozhodnete napsat dolů do komentáře pod článek, jak chráníte svůj displej iPhonu Vy. Důležité je také podotknout, že pokud se rozhodnete použít některý z ochranných prvků pro displej iPhonu, může dojít k menšímu navýšení hmotnosti. Osobně si myslím, že nejlepším možným ochranným sklem je Zaoblené Tvrzené sklo na iPhone. Někdy také označováno jako 3D Tvrzené sklo na iPhone. Pokrývá celou plochu displeje až do krajů a příliš nenavyšuje jeho hmotnost.

ZAOBLENÉ TVRZENÉ SKLO NA IPHONE

3D Tvrzené sklo pokrývá kompletně celý povrch displeje a chrání tak i kraje, kam klasické Tvrzené sklo nedosáhne. Tím nejodolnějším Zaobleným Tvrzeným sklem na iPhone je varianta PREMIUM, která je vyrobena z jednoho celistvého kusu Tvrzeného skla a nepoznáte tak rozdíl mezi zobrazovací a nezobrazovací částí displeje. Jednou z největších výhod je barevné provedení (černé a bílé). Díky zbarvení skla v nezobrazovací části displeje dokáže Zaoblené Tvrzené sklo zakrýt již dříve vzniklé škrábance a praskliny.

Varianta 3D Tvrzeného skla PREMIUM je 5x odolnější než klasické Tvrzené sklo. Velice snadno se aplikuje a žádným způsobem nesnižuje citlivost ani viditelnost displeje. Pro snazší nalepení jsou součástí balení čistící hadříky a také manuál, jak správně Tvrzené sklo nalepit. Pokud byste si i tak na aplikaci skla nevěřili, můžete se zastavit na kamenné prodejně a nechat si Tvrzené sklo ZDARMA nalepit. Zaobené Tvrzené sklo má podlepení po celé ploše skla, ne pouze po stranách. Dokonale přilne a nedochází k odlepování. Výhodou je také oleophobická vrstva, která zajišťuje menší usazování mastnost na povrchu skla.

3D Tvrzené sklo na iPhone můžete zakoupit pomocí následujícího odkazu, nebo také přímo na prodejně Tvrzenýsklo.cz. Prodejně se nachází v ulici Ostrovského 32, Praha 5. Při objednávce nezapomeňte na slevový kód LSA, díky kterému získáte 20% slevu na vše!

Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM

Dnes nejčtenější

.