Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Picture Perfect
Picture Perfect je zábavná a jednoduchá cesta k tvorbě krásných fotografií v průběhu několika málo sekund. Můžete použít profesionálně navržené filtry, kreativní samolepky i rámečky.

[appbox appstore id1064190253 oldprice=“59Kč“]

Time Manager – Daily Time Tracker
Time Manager vám nabízí jednoduchou cestu k udržení přehledu o vašich denních aktivitách. Jediným dotykem se dostanete k vašim denním úkolům, které můžete jednoduše spravovat.

[appbox appstore id989641734 oldprice=“59Kč“]

Stickyboard 2
Představte si obří bílou tabuli a k tomu nekončící štos samolepících bločků. Nic nepřebije bílou tabuli a samolepící bločky na zachycení všelijakých informací. Stickyboard vám přináší flexibilitu, výkonnost a pohodlí přímo do vašeho iPadu.

[appbox appstore id466102928 oldprice=“149Kč“]

InstaSaver
Aplikace Instasaver pro iOS vám umožní snadno a rychle repostovat vaše oblíbené fotografie a videa na Instagramu. Aplikace podporuje přepínání mezi více účty a umožňuje rychlé a efektivní vyhledávání mezi uživateli i hashtagy.

[appbox appstore id1132173806 oldprice=“149Kč“]

Star Rover HD
Taky jste milovníkem hvězdných obloh? Star Rover je fantastické planetárium pro váš iPad. Stačí pozvednout iPhone k obloze a Star Rover vám přesně poví na co ukazujete. Star Rover určí automaticky vaši polohu. Jak budete pohybovat vaším iOS zařízením, tak se hvězdná mapa automaticky aktualizuje.

[appbox appstore id437217048 oldprice=“59Kč“]

iRecorder Pro Audio Recorder
iRecorder Pro je rychlý a snadný audio rekordér pro iPhone a iPad. Umožňuje vysoce kvalitní záznam zvuku od zaznamenávání nápadů, nahrávání přednášek až po záznam hudby, a možnost sdílení přes Wi-Fi a iTunes. Aplikace nabízí možnost pozastavení záznamu přímo v průběhu nahrávání a neomezenou délku nahrávky.

[appbox appstore id285750155 oldprice=“89Kč“]

Super Tank Battle
Zahrajte si na svém iOS zařízení klasiku ve stylu Nintendo Entertainment System. Připravte se na pořádnou retro bitvu, v níž budete muset bránit svou základnu a zničit všechny nepřátelské tanky.

[appbox appstore id507828762 oldprice=“379Kč“]

iOS Apps 115

Dnes nejčtenější

.