Zavřít reklamu

Ruská společnost Caviar se zabývá výrobou speciálních zlatých edic smartphonů, přičemž jedním z posledních modelů je iPhone X Tesla, který vzdává čest automobilovému výrobci. Upravený iPhone X disponuje integrovaným solárním panelem a sekundární baterií, a to všechno je zaobaleno do originálního designu.

Podle dosavadních informací iPhone X Tesla nemá žádné oficiální spojení s výrobcem elektromobilů, spíš se jím ruská firma nechala při navrhování designu pouze inspirovat.

Přístroj je pokryt uhlíkovými vlákny s eloxovanými knoflíky po obou stranách. Samozřejmostí jsou pozlacené dekorativní prvky na zadní straně. Úprava přidala jablečnému telefonu na hmotnosti, která vzrostla z původních 170 gramů na 260 gramů. Ještě se navíc zvětšila tloušťka smartphonu a ze 7,7 milimetrů narostla na 16,2 milimetrů.

Caviar zpočátku vyrobil pouze 99 kusů iPhonů X Tesla, nicméně o zařízení je obrovský zájem, a tak nakonec zvýšil počet na 999 kusů. První model údajně poputuje Elonu Muskovi.

Dostáváme se nyní k tomu nejdůležitějšímu, tedy k ceně, která však mnohé odradí. Pokud si chcete koupit 64GB variantu iPhonu X Tesla, přichystejte si 4 587 dolarů. Caviar prodává ve verzi Tesla i 256GB alternativu, a to za 4 829 dolarů.

_caviar_Tesla-i__photo1-fb

Dnes nejčtenější

.