Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Remote Selfie – Easy Self Shot
Aplikace Remote Selfie – Easy Self Shot vám umožní pohodlně, rychle a jednoduše a pořídit co nejlepší selfie. Díky Bluetooth konektivitě se nemusíte spoléhat na spoušť na vašem mobilním zařízení, aplikaci lze ovládat na dálku přes Bluetooth headset.

[appbox appstore id421782434 oldprice=“29Kč“]

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikace, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch a lze ji používat i offline.

[appbox appstore id791684332 oldprice=“59Kč“]

Hands-free Browser
Nemáte zrovna čisté ruce a potřebujete se podívat na internet? Bezdotykový internetový prohlížeč se bude hodit zejména těm, kteří často vaří podle receptů z internetu, cvičí podle webu nebo se třeba malují podle návodů na síti.

[appbox appstore id609652505 oldprice=“29Kč“]

Rabbit – Habit Reminders
Chcete pravidelně cvičit? Uklízet? Pít více vody? Osvojit si ty správné návyky bude s aplikací Rabbit hračka. Upozorní vás na cokoliv, kdykoliv a tolikrát za den, kolikrát si určíte.

[appbox appstore id1150851242 oldprice=“29Kč“]

Flow
Ztrácíte se ve vlastním inboxu? Aplikace Flow vám vaše konverzace zobrazí v podobě pokračujícího feedu, takže můžete komunikovat bez ztráty kontextu. Flow spolupracuje s aplikacemi Gmail, iCloud, Outlook, Yahoo a dalšími IMPA službami.

[appbox appstore id1142964261 oldprice=“149Kč“]

Fresh Reversi
Hra Fresh Reversi vám umožní ve stylovém grafickém rozhraní hrát jednu z nejlegendárnějších deskových klasik. Hrát můžete proti svému iOS zařízení nebo proti „lidskému“ protihráči. Hra nabízí tři různé stupně obtížnosti.

[appbox appstore id732986215 oldprice=“29Kč“]

Clash Warlords
Připojte se do super návykové tahové strategie, připomínající legendární herní sérii Heroes of Might and Magic. Hra nabízí několik různých módů, zábavné úkoly a mnoho dalšího.

[appbox appstore id902986059 oldprice=“29Kč“]

iOS APPS 29917

Dnes nejčtenější

.