Zavřít reklamu

Bezdrátová sluchátka AirPods jsou mnohými označována za jeden z nejlepších, ne-li nejlepší produkt, který vyšel v posledních zhruba pěti letech z dílny Applu. Není se však čemu divit. Sluchátka, která vyvolávala po svém představení spíše rozporuplné reakce, se ukázaly jakožto parádní doplněk do každodenního života, který vám jej velmi usnadní. Nejen že mají velmi dobrý zvuk, mohou se ale chlubit i integrovaným mikrofonem či velmi slušnou výdrží baterie a celkovým dosahem, kdy dokáží hrát i desítky metrů od iPhonu. I díky tomu se tak ve světě těší obří oblibě, která se navíc podle všeho čím dál více zvyšuje a jejich prodeje tlačí do obrovských výšin. Jednu drobnou slabinu však přeci jen mají.

Kvůli tomu, že se jedná o bezdrátová sluchátka, je k jejich připojení potřeba Bluetooth. Tím sice disponuje v dnešní době leccos, najdou se však i věci, které jsou touto technologií nepolíbené a sluchátka k nim připojíte maximálně přes starého dobrého jacka. Skvělým příkladem mohou být například starší televize, bankomaty (ano, i ty jsou vybaveny otvorem pro 3,5mm jack konektor) či fitness stroje. Jak si ale v situaci, kdy máte v kapce jen AirPods, poradit? Řešení je vcelku prosté.

Takto gadget vypadá:

Na trhu se objevil malý gadget s názvem AirFly od společnosti Twelve South, který vám právě AirPods s přístroji disponujícími klasickým jack konektorem propojí. Jedná se totiž o malou krabičku s Bluetooth a krátkým kabelem s jack konektorem, který stačí připojit do příslušného zařízení. AirPody se pak ke gadgetu připojí a voila, kýžený poslech zvuku je na světě.

Drobnou kaňkou na zařízení může být jen to, že je jeho výdrž na baterii vcelku omezená a pokud byste chtěli například na své starší televizi sledovat maraton vašeho oblíbeného seriálu, nejspíš se s AirPody v uších připojenými k AirFly nedostanete přes 8 hodin (což byste se při střídání jednotlivých sluchátek dostali). Pokud vám však nevadí si AirFly čas od času dobít skrze microUSB kabel, budete nejspíš spokojeni. Kdyby se vám tedy tento gadget zalíbil, mrkněte na stránky výrobce. Za cenu 39,99 dolarů je to totiž hračka poměrně zajímavá. 

airpods gadget

Dnes nejčtenější

.