Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Lens Stitch & Split Pic
Aplikace Lens Stitch & Split Pic vám pomůže proměnit každou vaši fotografii v nezapomenutelnou a působivou vzpomínku. Umožňuje klonování objektů do fotografií i videí, tvorbu koláží, přidávání efektů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id915380391 oldprice=“59Kč“]

NoLocation
S aplikací NoLocation můžete perfektně vyladit soukromí vašich fotografií. Její použití je jednoduché a celý proces zabere jen pár sekund. Pokud nechcete sdílet informace o lokacích vašich fotografií, je pro NoLocation tou pravou.

[appbox appstore id966446975 oldprice=“59Kč“]

Cheerleader
Všichni občas potřebujeme pořádné povzbuzení. A když nám ho neposkytne okolí, proč by nám ho nemohl dát vlastní smartphone? Zvyšte svou produktivitu a zatočte s prokrastinací díky motivační aplikaci Cheerleader.

[appbox appstore id892553438 oldprice=“59Kč“]

Crazy Alarm
Crazy Alarm není klasická, obyčejná aplikace s budíkem pro iOS. Dává vám na výběr, jakým způsobem se chcete ráno vzbudit. Vy si zkrátka jen vyberete metodu, která vám nejvíce vyhovuje. V nabídce je například možnost vyfotografování určitých objektů (hrnek s ranní kávou, kartáček na zuby), vlastního úsměvu, nebo podniknutí určitého množství kroků.

[appbox appstore id1245699531 oldprice=“59Kč“]

Office Story
Zkuste svoji začínající garážovou firmu proměnit na obrovskou společnost. Učiňte strategická rozhodnutí, pořiďte stoly, rostliny na stoly a vyškolte své zaměstnance. A také samozřejmě plňte jejich přání! Váš úkol je jednoduchý: vytvářejte mobilní aplikace. Postupně se ponořte do mobilního rozvoje a dejte si pozor, jelikož trh je dynamický a neustále se mění. Office Story nabízí 13 měst po celém světě, mezinárodní trh práce, MyOS, Roboid, eyeOS a mnoho dalšího.

[appbox appstore id717265204 oldprice=“119Kč“]

8bit War: Apokalyps
Hra 8bitWar: Apocalyps pro iOS představuje zábavnou výzvu pro vaše schopnosti strategického a taktického přemýšlení. Vaším úkolem bude sestavovat vlastní jednotky a strategicky je rozmístěte tak, abyste porazili nepřátelskou armádu.

[appbox appstore id937788787 oldprice=“89Kč“]

Feed the Rats – Real physics!
Váš úkol v této nápadité a originální hře bude (zdánlivě) jednoduchý – zničit všechny přepravky a dopravit sýr do rukou Raymonda. K cíli se můžete dostat za použití pomůcek, jako jsou kanony, katapulty a další věci.

[appbox appstore id1033192917 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 113

Dnes nejčtenější

.