Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Sketch Fan Pro – My Art Pad
Baví vás výtvarná tvorba na iPadu? Pak budete aplikaci Sketch Fan Pro – My Art Pad přímo milovat. Kreslicí aplikace je určena jak profesionálům, tak i těm, kteří se tvorbě věnují jen jako koníčku. Nabízí přes 80 štětců a široké možnosti úprav.

[appbox appstore id1380326509]

Dawn Calendar
Máte rádi minimalismus a rádi plánujete na svém iOS zařízení? Vyzkoušejte aplikaci Dawn Calendar, která vám v dokonale minimalistickém uživatelském rozhraní přináší spoustu skvělých funkcí kalendáře.

[appbox appstore id1367512338]

Color Call – Color Your Call
Chcete dodat barvu svým telefonním hovorům? Aplikace Color Call – Color Your Call vám to umožní. Nabízí krásné motivy pro příchozí i odchozí hovory a možnost audio i video hovorů. Aplikace funguje na bázi předplatného.

[appbox appstore id1372622656]

Viking Village
Viking Village je hra pro iOS, která se nijak netají svou inspirací hrou Age of Empires. Hrát můžete online i offline a vaším úkolem v této minimalistické real-time strategii bude vystavět vlastní vesnici a ubránit ji před nájezdy nepřátel. Hra je zcela bez reklam.

[appbox appstore id1378069371]

Axe.IO
Ve hře Axe.IO se ocitáte uprostřed malé bojové arény s partou zabijáckých rytířů. Vaší zbraní jsou ostře nabroušené sekery, které budete muset vrhat tím správným způsobem. Jak dlouho vydržíte naživu?

[appbox appstore id1317789037]

Moments: Choose Your Story
Hra Moments: Choose Your Story je nejenom zábavná, ale také vysoce návyková. Vytvářejte a budujte svůj vlastní příběh a ovlivněte jeho konec. Vyberte si svou roli, setkejte se se známými postavami a skvěle se bavte.

[appbox appstore id1372630042]

Tiny Bubbles
Hra Tiny Bubbles vás pobaví i uklidní. Vaším úkolem v ní bude pořádně si pohrát s nespočtem mýdlových bublin. Nafukujte, míchejte, slučujte, praskejte, a užijte si hodiny bublinové zábavy v různých herních módech.

[appbox appstore id1116006048]

iOS Apps 120

Dnes nejčtenější

.