Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Sháníte užitečný dárek ke Dni dětí, který dobře vypadá a zároveň i potěší? Máme pro vás tip na chytré hodinky pro děti G75 ve veselých barvách a se spoustou skvělých funkcí.

Chytré dětské 3G hodinky G75 nejenom dobře vypadají, ale jsou i pohodlné a příjemné a nabízí skvělé funkce. Díky funkci sledování budete mít vždy přehled o pohybu nositele, děti mohou s pomocí hodinek komunikovat buďto klasicky, nebo využít SOS tlačítka pro případ nouze. Dotykový HD displej je dobře čitelný a děti si na něm mohou užít i hraní několika her. Hodinky jsou vyrobené z lehkého, příjemného materiálu, díky kterému bude jejich nošení maximálně pohodlné,  disponují kombinací GPS, GSM a Wi-Fi konektivity a slotem pro microSIM kartu, jejich součástí je i fotoaparát. Energii hodinkám dodává baterie o kapacitě 600 mAh.

Chytré dětské hodinky G75 v modré nebo růžové barvě zakoupíte na webu Cafago za akční cenu 892 korun namísto obvyklých 1133 korun. Sleva se vám načte po zadání kódu AMPW0, poštovné do České republiky je zcela zdarma. Slevový kód má platnost pouze do 31. května.

Kids Smartwatch fb

Dnes nejčtenější

.