Zavřít reklamu

Pokud používáte ke každodennímu fungování iPhone, vsadím se, že máte krom něj doma i pěknou sbírku krytů. Nic totiž nebolí víc, než škrábanec na nedávno koupeném iPhonu, ne-li něco horšího. Právě kryty se tak většina z nás snaží veškeré nástrahy, které na naše jablečné miláčky čekají, eliminovat a udržet je tak co nejdéle v co nejlepší kondici. A jaký lepší kabátek byste mohli svému iPhonu dopřát než ten, který je též vyroben designéry Applu?

Originální kryty, které Apple ke svým iPhonům vyrábí, nejsou zrovna levnou záležitostí. Na druhou stranu je však potřeba si uvědomit, že když si člověk koupí telefon řádově za 25 tisíc a více, dá se počítat s tím, že jej další tisícikoruna, která jeho nový přístroj zkrášlí a ochrání, nezruinuje. Nebudeme si však nalhávat, že vás pár ušetřených stokorun nepotěší. A přesně takovouto úsporu peněz si můžete užít díky výprodeji originálních Apple krytů na Alza.cz.

V nabídce Alzy v rámci akce Black Friday nyní seženete opravdu široké spektrum krytů různých barev a velikostí, přičemž můžete vybírat jak z klasické kůže, tak i ze silikonu. Hlavní však je, že jsou na ně právě díky akci opravdu výrazné slevy, které se pohybují i kolem 50 %. Všechny kryty Applu jsou vyrobeny tak, aby perfektně padly na daný iPhone, skvěle jej ochránily a zároveň byly jeho hezkým designovým vylepšením. I kvůli tomu Apple své kryty vyrábí ve spoustě barev, díky čemuž si může ten svůj vybrat prakticky každý.

A jaké kryty vlastně nyní v nabídce naleznete? Je jich celá řada a na celý jejich seznam se můžete podívat zde:

Jak kryty vypadají se pak můžete podívat v následující galerii. Pod každým obrázkem naleznete popisek, o jaký kryt se jedná: 

Snad jste si tedy alespoň jeden nový kabátek pro váš jablečný klenot vybrali a takhle při pátku jste si udělali radost. Věřím ale, že pokud si potrpíte skutečně na originální obaly od Applu, neskončil váš výběr jen u jednoho kousku. Za tuto cenu se totiž opravdu vyplatí. 

iPhone cases FB

Dnes nejčtenější

.