Zavřít reklamu

Štúdio 4L Games čoskoro uvedie do obchodu App Store svoju puzzle adventúru Fracter. Perfektné tituly Munument Valley alebo Limbo sa tešili obrovskej popularite a to nie len na mobilných telefónoch. Predstave si hybrid medzi týmito skvelými hrami a vo výsledku sa vám ukáže Fracter, ktorý upúta minimalistickým spracovaním, no zábavným a zaujímavým nápadom.

Jedná sa o izometrickú adventúru, ktorá prinesie príbeh mladého hrdinu odhodlaného oslobodiť svet od tmy. Temné labyrinty skrývajú početné množstvo príšer a bytostí, ktoré sa vám postavia do cesty. Spracovanie sa nesie v duchu čiernej krajiny, ktorú je potrebné očistiť od nástrah vašim svetlom. Vydarený ambientový soundtrack dodáva hre tajomné zahalenie, čo v spojení s temnou grafikou vyúsťuje v naozaj napínavý gameplay.

V hre Fracter sa budete snažiť preskúmať industriálne prostredie herného sveta a pomocou svetelnej gule, ktorá slúži ako váš sprievodca prekonať nástrahy skrývajúce sa v tmavom prostredí. Logické hádanky fungujú na báze skladačiek a strategických hlavolamov, ktoré vás donútia poriadne prevetrať mozgové závity. Mechanické objekty vám budú postupne čoraz viac odhaľovať ďalšie kroky, ktoré je nutné podniknúť k úspešnému prekonaniu jednotlivých misií.

Špecifický dátum príchodu hry Fracter ešte nie je známy.Napriek tomu, že vývojári zatiaľ nezverejnili trailer, hru je možné očakávať už počas tohtoročného leta. Indie počiny štúdií Playdead alebo Ustwo Games si hľadajú konkurenciu v herných knižniciach len veľmi ťažko. Uvidíme, v „akom svetle“ sa ukáže Fracter a či sa mu podarí zaradiť sa na zoznam úspešných skladačiek.

Fracter

Dnes nejčtenější

.