Zavřít reklamu

Ačkoliv bylo ještě donedávna mnoho z nás přesvědčeno o tom, že se druhé generace iPhone SE nejspíš nedočkáme, úniky z posledních týdnů jasně ukázaly, že se musí i s tímto drobečkem nadále počítat. Jablečná společnost totiž na iPhonu SE 2 s největší pravděpodobností skutečně pracuje a od jeho představení nás mohou dělit řádově týdny či pouhé dny. Jak ale bude tato novinka vypadat?

Mnoho analytiků je přesvědčeno o tom, že se Apple k žádným obřím změnám oproti první generaci neuchýlí. Největší novinkou by tak mohla být podpora bezdrátového nabíjení skrze skleněná záda či absence 3,5mm jack konektoru na spodní straně iPhonu. Naopak bezrámečkový design, který můžeme znát z iPhonu X, se jeví jako poměrně nepravděpodobný. Až doposud.

Výrobce tvrzených skel a obalů Olixar se totiž chystá vyrábět tvrzená skla pro iPhone SE 2, u kterého však nevytvořil výřez na Home Button. Místo toho se však sklo dočkalo “vykousnutí” na horní straně, čímž výrobce naznačil, že očekává příchod iPhonu podobného vloni představenému X. 

Na fotografie skla se můžete podívat v této galerii:

Ačkoliv jsou tyto fotografie poměrně zajímavé, měli bychom je brát zatím spíše s rezervou. Podobní výrobci totiž samozřejmě informace o plánovaných iPhonech nemají a tudíž se spoléhají stejně jako my na různé zdroje, které mohou ale nemusí být spolehlivé. Na druhou stranu však nemůžeme bezrámečkový design zcela vyvrátit, jelikož jsme o jeho použití u iPhonu X též pár zpráv zaznamenali. 

iPhone SE 2 by tak mohl ve výsledku vypadat takto:

A co si myslíte vy? Snaží se na sebe Olixar, který již mimochodem začal na tyto skla přijímat předobjednávky, jen upozornit nebo ví skutečně něco více a jen si dělá náskok před konkurencí? 

iphone-se-2-notch

Dnes nejčtenější

.