Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Gif Jif
Milujete GIFy, rádi si je prohlížíte nebo s jejich pomocí komunikujete? Aplikace Gif Jif nabízí knihovnu, čítající více než 5000 animovaných GIFů ze všech oblastí. Jednotlivé obrázky můžete upravovat, přidávat obličeje, stahovat je a sdílet.

[appbox appstore id1078038667 oldprice=“29Kč“]

SkySafari 6
Aplikace SkySafari 6 pro iOS představuje planetárium, které se pohodlně vejde do vaší kapsy. Mějte celý vesmír doslova na dotek konečků vašich prstů. Stačí své iOS zařízení nasměrovat směrem k obloze a můžete zkoumat vesmír.

[appbox appstore id1257281849 oldprice=“29Kč“]

System Activity Monitor
Aplikace System Activity Monitor sleduje do hloubky důležité parametry vašeho iPhonu či iPadu. Umožní monitoring využití paměti, životnosti baterie, úložiště a dalších parametrů.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“29Kč“]

TextSpeak Air
SpeakText Air je aplikace, která dokáže po větách překládat a číst z více než třiceti světových jazyků. Nabízí přizpůsobitelný design i funkce.

[appbox appstore id716260435 oldprice=“149Kč“]

Phoenix Photo Editor
Phoenix Photo Editor HD je výkonný a velice rychlý fotografický editor se spoustou užitečných nástrojů. Má široké možnosti nejen úprav, ale i importování a sdílení.

[appbox appstore id734696710 oldprice=“29Kč“]

Speckle
Speckle je super jednoduchá aplikace, která vám pomůže přeměnit obyčejné fotografie ve skutečná mistrovská díla. Kromě klasických úprav můžete v aplikaci napodobit i bokeh efekt.

[appbox appstore id1063127206 oldprice=“29Kč“]

Universal Search Engine
Vyhledávejte na internetu chytrým a optimalizovaným způsobem. Aplikace Universal Search Engine zobrazí výsledky vašeho vyhledávání ze šesti různých vyhledávačů na jednom místě.

[appbox appstore id1063110026 oldprice=“29Kč“]

Menacing Maze Escape Adventure
Přežít a utéct – to je to, oč ve hře Menacing Maze Escape Adventure běží. Hra nabízí jednoduchou, moderní, líbivou grafiku, akci, napětí a nekonečné hodiny zábavy. Jak daleko se zvládnete dostat?

[appbox appstore id1247284827 oldprice=“29Kč“]

iOS APPS 29917

Dnes nejčtenější

.