Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Archives
Archives je výkonná a užitečná dekomprimační utilita pro vaše iOS zařízení. Aplikace, navržená na základě „The Unarchiver“ pro Mac, dokáže rozbalit prakticky jakýkoliv druh archivu z e-mailu, počítače či webové stránky.

[appbox appstore id562790811 oldprice=“89Kč“]

Week Calendar Widget
S aplikací Week Cal Widget už nepotřebujete odemykat svůj iPhone pokaždé, když chcete zkontrolovat události ve vašem kalendáři. Díky widgetu se vám veškeré záznamy budou zobrazovat přímo v Oznamovacím centru.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“59Kč“]

Private Browser
Díky aplikaci Private Browser můžete bezpečně procházet web, a to bez reklam nebo nákupů v aplikaci. Bez ukládání historie, bez cookies, bez ukládání mezipaměti.

[appbox appstore id1023724287 oldprice=“29Kč“]

Xmart Calculator
Xmart Calculator Pro je chytrá kalkulačka pro základní i komplikovanější výpočty. Výsledky můžete nejen ukládat, ale i sdílet s ostatními, a to včetně postupu.

[appbox appstore id827740598 oldprice=“199″]

iPassSafe
iPassSafe pro iPhone a iPod touch zašifruje vaše citlivá data za pomoci AES-256 šifrování. Data se ve výchozím nastavení ukládají pouze na vaše zařízení, aplikace podporuje funkci Touch ID.

[appbox appstore id410824816 oldprice=“119Kč“]

Towers Rush
Jste připraveni bránit se před útočícími monstry? V Towers Rush budete muset umět porazit Orky, nemrtvé, skřety a řadu dalších nepříliš sympatických postav. Obraňte své středověké opevnění, zlepšete své schopnosti a užijte si tuto jedinečnou strategickou hru.

[appbox appstore id879923298 oldprice=“59Kč“]

Adventure Beyond Time
Máte rádi únikovky? Vyzkoušejte si Adventure Beyond Time. Klikací úniková adventura vás přenese na tajuplný ostrov, z něhož se musíte dostat pryč. Zapojte všechny své mozkové závity, posbírejte potřebné předměty a vyluštěte všechny hádanky.

[appbox appstore id949790543 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 113

Dnes nejčtenější

.