Zavřít reklamu

Bojovka Fortnite zažívá v poslední době opravdu zlaté časy. Velmi jí pomohl hlavně příchod na platformu iOS, díky čemuž se stala dostupná pro daleko více hráčů. Ti si ji prakticky od jejího nedávného startu na jablečných telefonech a tabletech skutečně zamilovali a nebojí se do ní tak i zainvestovat, díky čemuž mají ve hře oproti soupeřům různé výhody.

O obřích výnosech Fortnitu jsme vás v minulých měsících informovali již několikrát. Podobnými informacemi vás však nejspíš budeme zahlcovat ještě nějakou dobu. Fortnite totiž neustále neuvěřitelně roste a vývojářům vydělává nemalé peníze. Fortnite totiž již vydělal zhruba 50 milionů dolarů. Největší nárůst pak zaznamenali analytici ze Sensor Tower, kteří hru sledují od samého začátku, na začátku minulého týdne. To totiž vypustili vývojáři do hry velkou aktualizaci, která přidala do hry spoustu vylepšení. První den aktualizace se pak příjmy ze hry zvýšily o 293 %.

Jak už jsem psal v předchozím odstavci, je více než pravděpodobné, že šílenství okolo této hry jen tak neutichne. Vývojáři totiž plánují Fortnite přinést i na konkurenční Android, který se ve světě těší též obří popularitě. Dá se tedy očekávat, že zájem o hru po startu na Androidu ještě více naroste a příjmy z ní se opět znásobí. 

Nezná konkurenci

Je zajímavé, že Fortnitem nezahýbal ani příchod jeho velkého konkurenta PUBG do jablečného App Storu. Ačkoliv mnoho lidí očekávalo, že by mohl PUBG růst Fortnite alespoň částečně přibrzdit, protože se ve světě těší též velké popularitě, nestalo se tak. Fortnite totiž nezaznamenal po jeho vypuštění prakticky žádné zpomalení.

Pokud byste si tedy chtěli Fortnite zahrát i vy a na vlastní kůži okusit šílenství, které kolem této hry nyní je, stáhněte si jej skrze App Box pod tímto odstavcem. Hra je samozřejmě zdarma. 

[appbox appstore id1261357853 ]

Fortnite-Mobile-iOS-1

Dnes nejčtenější

.