Zavřít reklamu

Sháníte spolehlivý iPhone, který se ještě pěkných pár let nezadýchá, ale nechce se vám za něj platit přehnaně moc? Pak pro vás máme fajn typ. Apple iPhone 7, který je i téměř dva roky po svém představení mezi uživateli neuvěřitelně oblíbený, lze totiž nyní sehnat za velmi příjemnou cenu, která vás rozhodně nezruinuje.

Jak už jsem psal výše, iPhone 7 je ve světě stále velmi oblíbený, což dokazují prodejní statistiky analytiků z celého světa. V těch je totiž iPhone 7 často označován za jeden z nejprodávanějších smartphonů světa, což je u dvouletého telefonu velmi zajímavé. Na druhou stranu se však není čemu divit. Srdcem iPhonu 7 je velmi spolehlivý procesor A10 Fusion, díky kterému se telefon ještě pěkných pár let nezadýchá. Výkonu má totiž tento procesor na rozdávání. Potěší i velmi kvalitní fotoaparát, 3D Touch, parádní Retina displej či Touch ID 2. generace, které šlape jako hodinky. Telefon je navíc odolný vodě a prachu. 

iPhone 7 a iPhone 7 Plus

U iPhonu 7 však zůstávat samozřejmě nemusíte. Pokud si totiž potrpíte na větší displeje, za super cenu se dá sehnat i “plusková sedmička”. Její hlavní předností je krom 5,5” displeje především duální fotoaparát umožňující fotografovat fotky v režimu Portrét. Díky tomu tak budete schopni na telefon fotografovat fotografie, které vypadají na první pohled takřka jako ze zrcadlovky.

Snad jsme vás tedy alespoň částečně na nákup některého z těchto modelů navnadili. Věříme však, že určitě. Jak už jsme totiž psali výše, tyto modely jsou totiž i nyní opravdu perfektní a kdo neprahne po skleněných zádech či podobných věcech, je pro něj “sedmička” jasná volba. 

iphone 7

Dnes nejčtenější

.