Zavřít reklamu

Již mnohokrát jsme vás na našem webu informovali o kvalitách fotoaparátů v iPhonech, které jsou  oceňovány i profesionálními fotografy z celého světa. Ti jsou totiž většinou z jejich vlastností doslova nadšeni a baví je i to, že je mají na rozdíl od svých velkých profesionálních fotoaparátů vždy při ruce. Setkali jsme se tak například už s fotografkou, která vyfotografovala na iPhone pro časopis TIME nejvlivnější ženy světa. Na této vlně pak jablečné fotoaparáty pokračují i nadále.

K využití iPhonu, konkrétně loňského iPhonu X, se tentokrát odhodlal fotograf španělské odnože prestižního časopisu People. Fotograf dostal za úkol nafotit 50 nejkrásnějších lidí roku a jako svůj pracovní nástroj si zvolil právě jablečný telefon. Jedna z fotografií navíc putovala rovnou na titulní stranu časopisu. Nutno však podotknout, že alespoň podle obrázků na internetu není to, že by byly fotky foceny na telefon, absolutně poznat. Bohužel však máme k dispozici pouze pár fotografií. Pokud byste si tedy chtěli prohlédnout hvězdy jako Demi Lovato, Maluma, J Balvín či Maite Perroni lépe, jinak než v tištěné podobě to nepůjde.

S využitím fotografie z iPhonu X se na svém Twitteru pochlubil i sám ředitel jablečné společnosti, Tim Cook. Ten totiž na podobné úspěchy “svých” produktů velmi rád upozorňuje, čehož jsme si ostatně mohli v minulých měsících všimnout. Na jeho Twitteru jsme si totiž mohli prohlédnout například krásné fotky z indického festivali Holi v Indii.

image-2

Dnes nejčtenější

.