Zavřít reklamu

Ačkoliv nám Apple nadělil novou verzi svého operačního systému teprve minulý týden, rozhodl se včera ve večerních hodinách jeho starší verzi podepisovat. To ve zkratce znamená, že pokud jste již na nejnovější iOS 11.3.1 přešli, ale z nějakého důvodu by vám úplně nevyhovoval a zvažovali byste návrat na iOS 11.3, máte smůlu. Downgrade se vám totiž již nepodaří.

Apple se k ukončení podepisování starších verzí systémů uchyluje vždy zhruba jeden až dva týdny po vydání systémů nových. Tímto krokem chce docílit hlavně toho, aby uživatelé mezi jednotlivými systémy příliš “nependlovali” a ve svém zařízení měli vždy ten nejnovější, který je zpravidla nejpropracovanější s nejnižším počtem chyb. Dalo by se tedy říci, že ukončením podepisování straších verzí se snaží Appl ještě více zvýšit bezpečnost a komfort svých zákazníků.

iOS 12 se nezadržitelně blíží. Bude vypadat takto?:

Nový iOS 11.3.1 je jednou z posledních, ne-li předposlední aktualizací operačního systému iOS 11. Červnová konference WWDC, na které Apple představí nový iOS 12, se totiž nezadržitelně blíží, takže se veškeré síly Applu upínají právě tímto směrem. Ve fázi beta testování je navíc software iOS 11.4, který do systému iOS 11 přináší poslední novinky, které nám Apple před rokem na své WWDC slíbil. Dočkáme se tak konečně možnosti ukládat zprávy na iCloud, díky čemuž je budeme mít skvěle zálohované a zároveň bude jejich správa napříč všemi jablečnými zařízeními daleko snadnější. Příchod pak hlásí i AirPlay 2 a snad i podpora sterea pro HomePod.

iOS 11.3 FB

Dnes nejčtenější

.