Zavřít reklamu

Včera jsme vás na našem webu informovali o tom, že se podle analytiků z Barclays Apple letos rozhodne do krabiček k novým iPhonům nepřibalit Lightning redukci pro 3,5 mm jack konektor, který spolu s příchodem iPhonů 7 a 7 Plus ze svých telefonů odstranil. Pokud si však myslíte, že by pomyslné místo po tomto konektoru ničím nezaplnil, jste na omylu. Podle čerstvých informací ze sítě Weibo, které jako první zaznamenal portál MacRumors, to totiž vypadá, že se letos dočkáme v krabičce spolu s iPhony i nabíječky a kabelu podporujícího rychlé nabíjení. 

Podle informací na Weibu pracuje Apple na novém adaptéru do zdi s dostatečným výkonem pro rychlonabíjení, ke kterému dodá kabel s rozhraním USB-C to Lightning. Díky tomuto kroku bychom si tak nemuseli letos dokupovat drahé adaptéry a kabely, jako tomu bylo vloni. Právě u loňských iPhonů totiž Apple podporu rychlého nabíjení, které dokáže iPhone nabít z 0 na 50 % zhruba za 30 minut, nasadil poprvé. V krabičce loňských iPhonů jste však bohužel nalezli jen klasický 5W adaptér, který nabíjel jablečné telefony standardní rychlostí. Pokud jste si tedy chtěli rychlonabíjení užít, museli jste zainvestovat a pořídit si dostatečně výkonné nabíječky, které stojí řádově od pěti set korun výše. Více jsme o tomto tématu napsali zde.

Dostaneme k těmto iPhonům rychlonabíječku?: 

Uvidíme, zda se tedy skutečně rychlonabíječek v balení s novými iPhony dočkáme či nikoliv. Pokud je však Apple skutečně do krabiček přibalí, zlobit se v žádném případě nebudeme. Výdaj, který díky přibalené rychlonabíječce odpadne, je totiž poměrně značný a mnoho uživatelů kvůli němu tuto funkci vůbec nevyužívá. Vše však ukážou až následující měsíce a úniky informací, které v nich zaručeně přijdou.

iphone-x-box

Dnes nejčtenější

.