Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Air Disk Pro
AirDisk Pro vám umožní ukládat, prohlížet a spravovat soubory na vašich iOS zařízeních. K AirDisku se můžete připojit z jakéhokoliv Macu nebo PC přes Wi-Fi síť a přenášet soubory metodou drag&drop.

[appbox appstore id505904421 oldprice=“59Kč“]

Camer
Aplikace Camer je fotografický nástroj pro iOS, který vám umožní pořídit ty nejlepší venkovní fotografie. Nabízí řadu skvělých filtrů, profesionální nástroje pro úpravu a možnosti přizpůsobení.

[appbox appstore id1249280864 oldprice=“29Kč“]

Just Talk
Aplikace Just Talk, dříve známá jako Kool, je jednoduchá, ale výkonná a užitečná, a slouží k převodu hlasu na text během několika málo sekund. Podporuje více než čtyřicet jazyků včetně češtiny, umožňuje kopírování textu do jiných aplikací a dokáže přeposílat vámi namluvený text do e-mailu, iMessage nebo WhatsApp.

[appbox appstore id604402024 oldprice=“299Kč“]

Pic Navi
Pic Navi je aplikace, která vám umožní na mapě zobrazit trasy k místům, kde byly zachyceny vaše fotografie. Lokace můžete ručně upravit, přidat nebo naopak odebrat GPS informace.

[appbox appstore id888556973 oldprice=“89Kč“]

Find My Car
Zapomněli jste, kde jste zaparkovali své auto? Aplikace Find My Car vás v tom nenechá. Bez problémů najde cestu zpět k vašemu autu a dokáže vás upozornit na blížící se konec parkovací doby.

[appbox appstore id815542507 oldprice=“59Kč“]

Super Lines
Klasická arkádová hra přichází na iOS zařízení. Jak dlouho vydržíte? Hra nabízí 4 rozdílné módy včetně survival módu nebo verze pro dva hráče.

[appbox appstore id504481239 oldprice=“119Kč“]

Space Story
Neznámé lodě útočí. Vy na sebe musíte vzít roli kapitána uprostřed vesmírné války. Bojujte, objevujte, udělejte vše pro to, abyste v zuřících bitvách přežili.

[appbox appstore id641362347 oldprice=“149Kč“]

iOS Apps 113

Dnes nejčtenější

.