Zavřít reklamu

Kryptoměny jsou v poslední době natolik populární, že se do nich rozhodli investovat lidé, do kterých byste to nikdy neřekli. Aby také ne, vidina snadného výdělku prostým zakoupením měny a následným prodejem v ten správný okamžik je lákavá. Ještě zajímavější a výdělečnější je ale samotná těžba. Problém však může představovat potřebný hardware především v podobě výkonných grafických karet, zajištění prostoru, dostatečné energie, připojení a také zabezpečení. Česká společnost Future Mining však obstará vše za vás.

Future Mining je společnost zabývající se dodávkou, konfigurací a správou superpočítačů, které díky svému vysokému výpočetním výkonu slouží k autorizaci digitálních elektronických plateb, tedy k těžbě kryptoměn. Společnost disponuje obří halou s takovou kapacitou, že je do ní schopna umístit superpočítače v hodnotě 1,2 miliardy korun. A právě výkon těchto strojů si můžete pronajmout.

Do těžby kryptoměn se ve Future Mining můžete zapojit prostřednictvím depozitní investice, konkrétně ve formě vkladu od 50 000 Kč. Tím získáte jasně předem stanovený a smluvně vyplacený zisk od 0,75 do 2 % měsíčně po dobu 1 roku, nebo 3 let. Výhodou je, že váš vklad se zúročí vždy, za každých podmínek a zisk vám bude vyplácen každý měsíc na váš účet. Po uplynutí smluvní doby vám společnost poskytnutou částku vrátí. Za naprosto stejný podmínek si můžete také nechat sestavit farmu na míru.

Kromě depozice se můžete stát podílovým investorem, čímž se stanete přímo majitelem superpočítačů, avšak o jejich správu se starají odborníci z Future Mining a společnost tak řeší vše za vás. Tím se zapojíte do samotné těžby kryptoměn, které dostáváte na svoji peněženku. Výše vaší investice musí být od 1 milionu korun, avšak její zhodnocení je dopozici výrazně vyšší, konkrétně v rozmezí od 5 do 20 %.

Přidanou hodnotou Future Mining je nejenom to, že se o všechny superpočítače stará školený tým technických odborníků, ale také že veškeré stroje jsou střeženy kamerovým systémem od Googlu s funkcí rozpoznání obličeje a fyzickou ostrahou 24/7, jsou chráněny proti požáru, přehřátí a přepěťovou ochranou. Benefitem je i kvalitní zázemí, kdy za vás společnost zajišťuje komplexní služby po účetní i právní stránce a nabízí traderské poradenství.

Jestliže tedy chcete těžit digitální zlato budoucnosti, nebo na těžbě kryptoměn každý měsíc stabilně vydělávat, pak je Future Mining právě pro vás. O startupu se dokonce rozepsali i redaktoři v minulém čísle čtvrtletníku Forbes Next, který se věnoval kryptoměnám.

Future Mining FB
Future Mining FB

Dnes nejčtenější

.