Zavřít reklamu

Na svete existuje len málo zanietených hráčov videohier, ktorým by cez ruky neprešiel legendárny titul GTA: San Andreas. Ikonická hra z dielne Rockstar Games sa po dlhé roky tešila výborným predajným číslam a dodnes predstavuje jeden z najlepších (ak nie práve najlepší) diel hernej série. Od príchodu hry na mobilné zariadenia prešlo už niekoľko rokov, no zdá sa že ľudia o ňu stále javia záujem. Minulý rok sa Rockstar Games podarilo vymaniť  zo zaužívanej tradície sprístupňovania nových mobilných hier, ale to neznamená, že sa prestali starať o svoju existujúcu knižnicu v App Store. Preto sa tvorcovia hry rozhodli prispôsobiť známy titul podmienkam iPhonu X.

Z pohľadu vývojárov je jasné, prečo sa updatu dočkal ako prvý práve tento titul. Z pôvodnej trilógie ide najsilnejší a najznámejší počin štúdia, no s týmto konštatovaním sa vynára nová otázka. Čo bude s ostatnými hrami? Je dosť možné, že podobného updatu sa dočkajú aj GTA III, Vice City, Liberty City Stories a možno aj GTA: Chinatown Wars. Podobná politika by sa dala uplatniť aj na hry mimo Grand Theft Auto univerza, ktoré zastupujú Bully a Max Payne.

https://www.youtube.com/watch?v=ByI6QautKMc

Či sa dočkáme podobnej aktualizácie ako v prípade spomínaných mobilných titulov je otázne. Možnosť zahrať si teraz už klasiky s rukopisom Rockstar Games na veľkej obrazovke najnovšieho iPhonu X by nás určite potešila. V každom prípade je optimalizácia dielu GTA: San Andreas príjemnou správou, ktorá vyvolá nostalgiu u nejedného pamätníka tejto legendárnej hry.

  • Hru GTA: San Andreas, ktorá je najnovšie optimalizovaná pre iPhone X nájdete v App Store.

[appbox appstore id763692274]

GTA

Dnes nejčtenější

.