Zavřít reklamu

Vývojárske štúdio Hi-Rez, ktoré je známe hlavne kvôli svojej tvorbe hier pre PC a konzoly, prináľa na obrazovky smartfónov a tabletov dlho očakávanú hru. Ide o adaptáciu známeho titulu Paladins: Champions of Realm do vôd mobilného gamingu. Najnovší počin štúdia pristál v App Store s príhodným názvom: Paladins Strike.

https://www.youtube.com/watch?v=WMgwYUt2uzc

V strategickom RPG titule s akčným nádychom sa hráči chopia úlohy jedného z 15 rôznych hrdinov a postavia sa proti sebe v 5-členných tímoch. Celý priebeh hry sa samozrejme odohráva v reálnom čase, preto je nutné si behom krátkej chvíle premyslieť ako danú partiu odohráte. Podobne ako pri titule MOBA Smite, ktorý je tiež dielom spomínaného štúdia Hi-Rez, aj v hre Paladins Strike ovládate svoju postavu z pohľadu top-down. Ide o klasický výškový pohľad známy z rôznych stratégií a RPG hier, pričom je ovládanie riešené na báze analógových joystickov. Tento spôsob ovládania vám dokonale poslúži v rozhľade po svojom okolí a prehľadné tlačítka pohybu a streľby zaručia celkom chváltebnú presnosť.

V hre je možné tiež vylepšovať si svoju postavu na základe klasických RPG prvkov. Ďalší priebeh hry vám umožní posúvať svoj charakter na vyššiu úroveň a aplikovať na daných hrdinov rôzne schopnosti. Nové pribúdajúce vylepšenia vám pomôžu pri prekonávaní protihráčov a dosiahnutí čo najvyššieho skóre. V hre sú dostupné tri typy mien, za ktoré si môžete zaobstarať dodatočný herný obsah. Každá postava má unikátne schopnosti, preto je veľmi dôležité rozhodnúť sa aký hrdina sa bude hodiť na nadchádzajúci zápas.

Napriek tomu, že podobných titulov nájdeme v App Store viac ako je potrebné, značka Paladins predstavuje známku kvality. Ak ste fanúšikom akčných adventúr a RPG štýlu hry, určite vás Paladins Strike zaujme. Behom nasledujúceho obdobia môžeme čakať prírastok v podobe nového herného obsahu, ale aj sezónnych odmien. Nechajme sa prekvapiť, čo nám prinesie štart sympaticky vyzerajúceho Free to Play titulu z dielne Hi-Rez Studios.

  • Hra Paladins Strike je dostupná zdarma pre zariadenia s iOS.

[appbox appstore id1280786094]

Paladins Strike

Dnes nejčtenější

.