Zavřít reklamu

Pokud jste již někdy koketovali s pořízením akční kamery, určitě vám není cizí společnost GoPro. Její kamery jsou totiž ve světě považovány za jedny z nejlepších, ne-li nejlepší a jsou využívány velkou spoustou uživatelů v čele s mnoha sportovci provozujícími extrémní sporty. I ti se totiž mohou spolehnout na to, že své výkony zaznamenají v prvotřídní kvalitě a zároveň kameru jen tak nezničí. A právě na jednu z těchto špičkových kamer je dnes na Alza.cz velmi zajímavá cena.

V rámci akce Trhák dne, který Alza na svém eshopu dennodenně spouští, je dnes možné získat zřejmě nejlepší model z nabídky GoPro – kamerku HERO6 Black. Ta se v obchodech běžně prodává za více než třináct tisíc. Díky akci ji však můžete dnes získat za pouhých 9990 korun, což je jen tak mimochodem nejnižší cena na českém trhu podle vyhledávače Heureka. 

A co vlastně nákupem této kamery získáte? Prvotřídní přístroj, který nezná kompromisy. Nabídnout vám může záběry ve 4K při 60 fps či 1080p při 240 fps. Samozřejmostí je pak optická stabilizace obrazu, odolné zpracování, voděodolnost, dotykový displej s úhlopříčkou 2”, pokročilá redukce hluku a šumu, detekce tváří či integrovaná GPS, díky které budete mít u videí přehled, v jakých lokalitách jste je přesně natočili. Kamera dále disponuje WiFi a Bluetoothem, díky čemuž se můžete snadno propojit se svým smartphonem, na kterém pak můžete zaznamenaný obraz různě upravovat. Vše je navíc velmi rychlé – GoPro HERO 6 Black nabízí dokonce 3x rychlejší kopírování videí a fotek do telefonu než jeho předchůdce GoPro Hero5 Black. Fotografy pak určitě potěší i to, že kamerka zvládá pořizovat fotografie i ve formátech RAW a HDR. I díky těmto vlastnostem je kamerka celosvětově velmi kladně hodnocena a mezi uživateli považována za strop toho, co můžete v daném odvětví sehnat. 

Pokud se vám tedy z tohoto krátkého popisku kamerka zalíbila, určitě na ní na Alza.cz mrkněte. Za cenu, za kterou ji dnes nabízí, se totiž určitě vyplatí. Ale pozor, nabídka je kusově omezená na pouhých 50 kusů, které nejspíš budou pryč poměrně rychle. Váhat při nákupu se tedy rozhodně nevyplatí. Tím spíš,  když chcete pár tisíc korun ušetřit. 

gopro-hero-6-black-01

Dnes nejčtenější

.