Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nevíte které Tvrzené sklo nebo ochrannou fólii zvolit pro Váš iPhone? Nechte se inspirovat ostatními. Přehled těch nejvyhledávanějších Tvrzených skel a ochranných fólií pro váš iPhone. Tvrzená skla mohou být klasická, nebo zaoblená až do stran v několika barvách a typech, je proto těžké vybrat si to správné.

K ČEMU TVRZENÉ SKLO NEBO OCHRANNÁ FÓLIE SLOUŽÍ

Tvrzená skla a ochranná fólie mají na starost ochranu displeje proti poškození, které může postihnout kohokoliv. Chvilka nepozornosti a iPhone vám spadne na zem. Většinou zde přichází na řadu zákon schválnosti a iPhone spadne na zem přímo displejem. Následně je pak vysoce pravděpodobné, že dojde k poškození displeje. Výměna displeje na iPhonu sice lze provést na počkání, je ovšem nákladnější, než investice do nového Tvrzeného skla, které ochrání displej i proti pádu. Ochranné fólie jsou vyrobeny především z důvodu ochrany displeje proti poškrábání od klíčů v tašce nebo při pokládání iPhonu na stůl displejem směrem dolů.

Tvrzené sklo na iPhone 7

CO DÍKY OCHRANNÝM PROSTŘEDKŮM ZÍSKÁM

Díky Tvrzenému sklu, ale i ochranné fólii jednoznačně získáte pocit, že je váš iPhone v bezpečí. Odolnost Tvrzeného skla dosahuje 9H, takže vydrží nárazy a pády z přiměřené výšky. Disponuje oleophobickou vrstvou na povrchu, která se postará, aby se na displeji neusazovaly nadměrné stopy mastnosty a nečistot. Ušetříte taky vaší peněžence, protože v případě poškození, stačí vyměnit pouze ochranné sklo a ne celý displej. Cena výměny je několikanásobně dražší než cena Tvrzeného skla. Ochranné fólie jsou navíc tak tenké, že skoro nepoznáte, že na Vašem iPhonu je nalepený ochranný prvek.

Tvrzené sklo na iPhone 6s

NALEPENÍ TVRZENÉHO SKLA NEBO OCHRANNÉ FÓLIE

Pokud se obáváte, že nezvládnete Tvrzené sklo, nebo fólii nalepit na displej sami, mohu vás ujistit, že nalepit správně sklo či fólii zvládne opravdu každý. K dispozici vám je český manuál na každé krabičce, kde je popsáno, jak Tvrzená skla perfektně nalepit. Nebudete-li si i tak na aplikaci skla věřit, můžete se zastavit na kamenné prodejně v ulici Ostrovského 32, Praha 5 a nechat si Tvrzené sklo ZDARMA na telefon aplikovat. Nalepení Tvrzeného skla nezabere více než 2 minutky.

Tvrzené sklo na iPhone X

JAKÁ TVRZENÁ SKLA ČI FÓLIE JSOU NEJPRODÁVANĚJŠÍ?

Existuje několik produktů, které zákazníci vyhledávají a nakupují nejradši, ať už je to kvůli kvalitě, nebo ceně. Jedná se tak o nejoblíbenější ochranné prvky, které můžete iPhonu dopřát. Mezi jednoznačně nejoblíbenější a nejprodávanější Tvrzená skla a ochranné fólie patří:

To ale není vše! Další Tvrzená skla, ochranné fólie a jiné příslušenství k iPhonu naleznete přímo na eshopu, nebo kamenné prodejně na Praze 5. Navíc je připraven speciální slevový kód pro čtenáře magazínu LetemSvětemApple, který pokud zadají při prvním kroku v košíku, získají 20% slevu i na zlevněné zboží! Tedy takové 3D Tvrzené sklo na iPhone X – PREMIUM vás nakonec vyjde na skvělých 499 korun.

SLEVOVÝ KÓD: LSA

tvrzene-sklo-HLINIKOVY-RAMECEK-LSA-rozmery

Dnes nejčtenější

.