Zavřít reklamu

O druhé generaci iPhonu SE se v posledních dnech až týdnech mluví stále častěji. Spekulace nabírají na obrátkách, což jasně naznačuje, že je premiéra telefonu s největší pravděpodobností skutečně již za dveřmi. Dnes se iPhone SE 2 dokonce ukázal na několika snímcích a minulý týden jeho příchod v podstatě potvrdily záznamy v databázi Eurasijské ekonomické komise. Příchod nového kompaktního telefonu z dílen Applu potvrdil nyní i slavný a důvěryhodný leaker Ben Geskin, který dokonce prozradil i jeho kódové označení.

Geskin je v posledních letech doslova proslulý svými přesnými informacemi o chystaných Apple produktech. Činil se především před loňskou premiérou iPhonů 8 a iPhonu X, kdy se většina jeho tvrzení následně ukázala jako pravdivá. Nyní leaker (a mimo jiné i designér) prozradil, že v současné době už běží výroba iPhonu SE 2 na plné obrátky a tudíž můžeme telefon očekávat velice brzy. Geskin také uvedl, že kódový název telefonu je Jaguar Glass Case, což mimo jiné prozrazuje hlavně to, že jednou z hlavní designových novinek budou skleněná záda po vzoru posledních iPhonů.

A takto by mohl iPhone SE 2 se skleněnými zády vypadat:

Skleněná zadní část telefonu ale nebude sloužit jenom pro odlišení designu, nýbrž hlavně pro bezdrátové nabíjení. Právě podporou bezdrátových podložek by měl i podle několika starších informací iPhone SE disponovat a její přítomnost potvrdil i samotný Geskin. O dalších specifikacích se leaker nerozepsal, ale na základě jiných zpráv by se měl telefon zbavit 3,5mm jacku.

iPhone SE 2 Concept

Dnes nejčtenější

.