Zavřít reklamu

Apple na svém YouTube kanálu ve Spojeném království zveřejnil několik reklam na iPad, které mají vyzdvihnout především podporu Apple Pencil. Videa, jejichž délka se pohybuje od 12 do 17 sekund, se zaměřují zároveň i na aplikace, ve kterých se dá Apple Pencil používat.

Aplikace Poznámky se zobrazuje například v prvním videu a ve druhém videu zase aplikace pro kreslení Tayasui Sketches Pro.

https://youtu.be/CGRjIEUTpI0

https://youtu.be/kripyrPfWr8

Třetí reklamní spot se zaměřuje na integraci Apple Pencil v aplikaci Keynote, přičemž ukázaná funkce byla přestavena současně s novým iPadem. Čtvrté video zahrnuje funkci Markup, kterou lze použít k úpravám snímků obrazovky, fotografií, obrázků a podobně.

https://youtu.be/GcXr3IImp_I

https://youtu.be/H5f3dlQLqWA

Všechna videa se pravděpodobně objeví ve Spojeném království v televizích a na sociálních médiích, jako je například Instragram. Apple prozatím videa zveřejnil na YouTube kanálu ve Spojeném království, ovšem brzy by se mohla objevit i na kanálu v USA.

Cupertinská společnost v minulosti už sdílela různé videotutoriály, které měly ukázat, co všechno letos představený iPad s podporou Apple Pencil umí.

ipad apple pencil fb

Dnes nejčtenější

.