Zavřít reklamu

Za posledné roky sa zo zombie žánru či už na filmovom plátne alebo vo svete gamingu stalo poriadné klišé. Na desiatky katastrofálne spracovaných hier, filmov a seriálov sa nájde často iba jeden reprezentant kvality, ktorá vyhráva nad kvantitou. Jedným z predstaviteľov toho, ako by mal zombie-survival titul vyzerať na smartfónoch a tabletoch, je pokračovanie hry Into the Dead.

Minulú jeseň nám štúdio PikPok prinieslo sequel k atmoférickej zombie strieľačke s názvom Into the Dead 2. Pre tých, čo tento solídne spracovaný titul neskúšali, ide o auto-run spôsob hry, ktorý nás zaviedol do neúprosného boja s nakazeným obyvateľstvom. Zombíci, ktorí sa postavili pred hlavného hrdinu v ceste za jeho rodinou vám budú znepríjemňovať púť jednotlivými misiami.

Pri prekonávaní línií nemŕtvych nepriateľov je dostupná kopa herného obsahu v podobe rozličných zbraní, vylepšené a power-upov. Vzhľadom na to, že pohyb charakteru v jednotlivých levelov je nastavený automaticky, nejde o klasickú FPS hru. Je však možné, dokonca by som povedal potrebné korigovať smer a úhybné manévre postavy, aby ste sa neocitli priamo v náručí nakazeného nepriateľa. Denné a sezónne odmeny vám prinesú zberateľský obsah, ktorý následne využijete v efektívnej prekonávaní príbehu.

PikPok sa o nadšencov tohoto mobilného titulu poctivo stará, čo vyplýva z organizácie špeciálnych eventov a občasného pridávania nových zbraní a predmetov. Najnovším prídavkom by mal byť update s názvom Divided. Nová kapitola by nás mala zaviesť do úlohy elitného vojaka, ktorý sa uprostred chaosu zombie apokalypsy oddelil od svojej jednotky a je odhodlaný sa s ňou znova stretnúť. Pozrite si krátky teaser, ktorý vám niečo málo napovie o chystanom update.

O konkrétnom dátume príchodu, ani o bonusovom obsahu, ktorým bude update disponovať sa toho zatiaľ veľa nevie. Ostáva nám len vyčkávať, akých vychytávok sa dočkáme v novej hernej kapitole.

  • Hra Into the Dead 2 od štúdia PikPok je dostupná zdarma pre zariadenia s iOS.

[appbox appstore id1151220243]

Into the Dead

Dnes nejčtenější

.