Zavřít reklamu

V Turecku se 23. dubna každý rok oslavuje Den nezávislosti známý také jako Den dětí. Stejně jako pokaždé, tak i nyní Apple oslavuje svátek tím, že sdílí umění, které vytvořily děti pomocí jeho produktů.

CEO cupertinské společnosti Tim Cook zveřejnil vlastní portrét, který vytvořil na iPadu pomocí Apple Pencil třináctiletý Özgün Asya. Apple během uplynulého týdne na tureckém kanálu YouTube zveřejnil několik videí na oslavu dnešního svátku, o čemž jsme vás už informovali v tomto článku.

Apple zveřejnil sedm reklamních spotů, v nichž děti z Turecka vysvětlovaly, co nakreslily na iPadu. Jeden chlapec například vysvětlil, že nakreslil sedm a půl verzí sebe sama kvůli jeho věku. Další zase popsal jeho přírodní portrét. Na veškeré jejich malůvky se pak můžete podívat v našem starším článku, kde všechna videa naleznete pohromadě.

V posledním videu, které bylo zveřejněno o víkendu, Apple zkombinoval všechna videa do 30sekundové reklamy, na kterou se můžete podívat níže:

https://youtu.be/m5ayVKyuS_A

Děti vytvořily obrázky na nejnovějším 9,7palcovém iPadu, který byl představen na konci března na vzdělávací konferenci. Jablečný tablet šesté generace zahrnuje podporu Apple Pencil se senzory, které měří tlak a náklon tak, aby uživatelé mohli v podporovaných aplikacích vytvářet poznámky a ilustrace.

apple ipad apple pencil fb

Dnes nejčtenější

.