Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Turbo VPN Private Browser
Je pro vás při prohlížení webu velmi důležitá bezpečnost a soukromí? Aplikace Turbo VPN Private Browser zajišťuje uživatelům služby zašifrované sítě, díky čemuž můžete své oblíbené stránky procházet rychle, hladce a zcela anonymně.

[appbox appstore id1365309175]

Smart Photo Translator
Aplikace Smart Photo Translator dokáže během chvilky „vytáhnout“ text z jakéhokoliv tištěného zdroje a okamžitě ho přeložit do více než šedesáti jazyků. Vaším úkolem bude pouze potřebný text vyfotit.

[appbox appstore id1360221529]

WowPaper
S aplikací WowPaper si můžete kreativně přizpůsobit vzhled plochy vašeho iPhonu přímo na míru. Aplikace nabízí širokou škálu nejrůznějších tapet ve vysoké kvalitě, nabídka je denně aktualizována.

[appbox appstore id1363925958]

Eminem Augmented
Neobvyklá aplikace Eminem Augmented poskytuje všem oddaným fanouškům tohoto rappera zcela nový způsob, jak si vychutnat jeho show. Nechte se pohltit živým vystoupením v prostředí rozšířené reality se spoustou bonusů.

[appbox appstore id1367766444]

Drafts 5: Capture -> Act
Aplikace Drafts 5: Capture -> Act vám umožní snadno a rychle zaznamenávat a odesílat text. Aplikace slouží pro zaznamenávání poznámek, návrhů nebo okamžitých nápadů. Text můžete v aplikaci nejrůznějšími způsoby upravovat.

[appbox appstore id1236254471]

 

Fobia
Fobia je nápaditě, minimalisticky ilustrovaná hra pro iOS s jedinečnou atmosférou. Vžijte se do role hlavní hrdinky – malé dívky – která se snaží utéci před svými strachy a fóbiemi. Na své cestě ale potkáte nejednu překážku.

[appbox appstore id1336452806]

iOS Apps 25917

Dnes nejčtenější

.