Zavřít reklamu

Prodeje HomePodu zatím nejdou podle představ Applu. Na pomalém odbytu se z největší části pravděpodobně podepsala omezená dostupnost spolu s osekanými funkcemi reproduktoru. Své jistě udělaly i stížnosti prvních uživatelů, kteří v zahraničních diskusích uváděli, že jim HomePod zanechává na dřevěném nábytku bílé kruhy. A právě poslední zmíněné se rozhodl vyřešit výrobce elegantního příslušenství Grovemade, který pro HomePod představil stylový podstavec.

V Grovemade mysleli na všechno, a tak uvedli podstavce ve variantách jak pro černou tak i pro bílou verzi HomePodu. Pro každou barevnou variantu jsou v nabídce tři stojánky z různých materiálů – korek, ořechové dřevo a hliník. V závislosti na barevném zpracování HomePodu jsou jinak barevně laděné i samotné podstavce. Jednotlivé materiály se liší cenou, kdy nejlevnější korkový začíná na 20 dolarech (cca 410 Kč) a nejdražší hliníkový končí na $49 (cca 1 000 Kč).

Všechny varianty podstavců jsou navrženy tak, aby s nimi HomePod vypadal ještě elegantněji než ve skutečnosti, což se týmu v Grovemade jednoznačně povedlo. HomePod je bezpochyby krásným kouskem technologie, avšak s novým doplňkem působí ještě lépe a rozhodně neudělá ostudu na žádném dřevěném nábytku, spíše naopak. Grovemade navíc design stojánků sladil se všemi svými ostatními produkty z portfolia, a tak pokud od nich už nějaký doplněk zákazník má, bude mu v místnosti vše hrát stejnou designovou notou.

HomePod stand Grovemade FB

 

Dnes nejčtenější

.