Zavřít reklamu

Z času na čas, nás Steam a Humble Bundle prekvapia darčekom v podobe hry, ktorú si po limitovanú dobu môžete stiahnuť úplne zdarma. Po nedávnom 100% zľavnení  väčších titulov ako F1 alebo výbornej TPS strieľačky Spec Ops: The Line, sa na zoznam pridáva kooperačná stratégia Satellite Reign.

Strategický titul z dielne 5 Live Studios, situovaný do cyberpunk prostredia vám ponúkne gameplay v kooperácii ďalších troch hráčov. Samozrejme, ak sa považujete za vyznávača sólo hrania, je možné čeliť nepriateľom bez doprovodu multiplayerových spoločníkov. Strategická akcia v kombinácii so špionážnou taktikou ponúka podobný zážitok z hry ako pri legendárnom titule Syndicate. No vzhľadom na to, že tvorcovia Satellite Reign sa angažovali aj v spomínanom počine, niet sa čomu čudovať.

Hra disponuje prvkami RPG hier v podobe vylepšovania postavy a výstroje, čo vám pomôže pri prechode medzi nepriateľskými líniami. Nové predmety, ktoré si nahadzujete v priebehu hry k danej postave vám odomknú nové taktiky, ktoré je možné použiť na čo najlepšie prekonanie misií. Po grafickej stránke sa nejedná o špičkové spracovanie, no pestrofarebné lokality cyberpunkového mesta dodávajú hre ten správny nádych.

Vylepšovanie a upravovanie vizuálu hernej postavy môže na prvý pohľad pôsobiť trochu zložito, no po určitom čase strávenom v hre sa v úpravách zorientujete ľavou zadnou. V hre je k dispozícii štvorica hrateľných postáv, z ktorých každá je jedinečná a disponuje rozličnými schopnosťami. Vojaka si osvojíte takmer v každej bitke, na ktorú narazíte, no hodiť sa môže aj pri otváraní brán alebo pri iných činnostiach, ktoré si vyžadujú zručné mechanické schopnosti. Druhou postavou je hacker, ktorý poslúži ako spojka medzi vami a nepriateľskými technologickými zložkami, ktoré je potrebné vyradiť. Podpora, alebo ak chcete support tvorí dôležitú zložku na bojovom poli, pričom okrem krytia vám poskytne aj oživenie bojových partnerov. Posledným typom charakteru je zabijak, ktorý sa vyznačuje výbornými schopnosťami v boji na blízke vzdialenosti. Neváhajte a stiahnite si Satellite Reign v 100% zľave, ktorú ponúka Humble Bundle.

  • Hru Satellite Reign dostupnú zdarma pre MacOS stiahnete kliknutím na tento odkaz.
Satellite Reign

Dnes nejčtenější

.