Zavřít reklamu

O Spotify je v posledních týdnech hodně slyšet. Není tomu tak dávno, co se na světlo světa dostaly poměrně zajímavé informace naznačující, že se společnost pokouší vytvořit vlastní chytrý reproduktor, kterým bude cílit převážně na milovníky kvalitní hudby. Tato novinka však není to jediné, co Spotify do budoucna chystá.

Již příští týden by se mělo Spotify v New Yorku pochlubit pár zajímavými novinkami, které jsou však v tuto chvíli zahaleny tajemstvím. Podle dostupných informací ale společnost ukáže vlastní hudební přehrávač do auta, který půjde ovládat hlasem. Krom toho se pak můžeme těšit i na přepracovanou mobilní aplikaci, která bude v porovnání s její nynější verzí daleko přívětivější pro uživatele, kteří jí využívají zdarma.

Spotify vstoupilo nedávno na burzu, což by mohlo jeho hodnotu katapultovat do solidních výšin. Aby se tomu tak však stalo, musí být mezi konkurencí co možná nejatraktivnější. Jako svůj plán úspěchu proto zvolilo podle dostupných informací přepracování své aplikace, která bude nabízet i v bezplatné verzi daleko více možností pro přehrávání hudby, čímž přiláká mnohem více uživatelů. A právě první krok k přepracování aplikace Spotify udělalo. Některým uživatelům po celém světě se totiž aplikace lehce designově pozměnila, čímž je de facto Spotify pozvalo do beta testování. Díky jejich screenům tak máme jedinečnou možnost nahlédnout na to, jak bude aplikace již brzy vypadat.

Jak můžete sami díky tweetu a pár obrázkům v galerii vidět, úvodní stánka aplikace se dočkala poměrně viditelné změny, která by měla využívání této aplikace alespoň částečně zpříjemnit. Informace o dalších novinkách, které někteří uživatelé v aplikaci objevili, však bohužel nemáme. Verze ze screenshotů zatím nepodporuje například ani hlasové ovládání, které by přijít mělo. Díky screenu je ale alespoň to, že se chystá Spotify na své aplikaci zapracovat, prakticky potvrzeno. 

Uvidíme, co si pro nás tedy Spotify na příští týden přichystá. Není pochyb o tom, že očekávání jsou skutečně velká. Podaří se je však tomuto streamovacímu fenoménu bez problému naplnit?

Dnes nejčtenější

.