Zavřít reklamu

Spolehlivý, hezký, kompaktní, slušně výkonný, disponující operačním systémem od Applu a dlouhou výdrží baterie. Tak přesně takto by se dal bez problému definovat jeden z nejlegendárnějších notebooků v nabídce Applu – MacBook Air. Hliníkový krasavec se svítícím logem na víku, jehož první verzi Apple představil již před dlouhými deseti lety, se těší i navzdory poměrně vysokému věku obrovské oblibě mezi uživateli po celém světě. Vzhledem k jeho vlastnostem, které jsem vyjmenoval na začátku tohoto odstavce, se však není čemu divit. V líbivém hliníkovém šasi se totiž skrývá opravdu kvalitní notebook s parádní výdrží baterie, který vám bude v mnoha ohledech bohatě stačit. Ať už jste student, pracovník v kanceláři či jen potřebujete pro svůj život kvalitní přenosný počítač, za který nezaplatíte žádnou šílenou částku, mohl by se vám MacBook Air zalíbit. A přesně na tento stroj jsme si pro vás připravili ve spolupráci s eshopem alza.cz velmi zajímavou slevu. 

Pojďme se ale ještě lehce podívat na jeho hardwarové specifikace, které by vás mohly k jeho koupi též přimět. Alzou nabízené MacBooky Air si můžete zakoupit jak ve variantách se 128 GB úložiště, tak i s 256 GB úložištěm i 512 GB úložištěm. Ve všech variantách tepe procesor Intel Core i5 s taktem 1,8 GHz, kterému sekunduje 8 GB RAM paměti. Co se týče displeje notebooku, ten nabízí rozlišení 1440 x 900. K dispozici jsou též 2 USB porty, Thunderbolt port, čtečka SD karet či klasický Jack. Za zmínku pak rozhodně stojí i magnetický adaptér MegSafe 2, díky kterému máte jistotu, že pokud o kabel zapojený v MacBooku zaškobrtnete, nepřijde váš počítač k úhoně, protože se z něj kabel okamžitě odpojí. 

Zalíbil se vám tento stříbrný krasavec? Nedivím se vám. Pokud byste si jej tedy chtěli nyní pořídit, dostanete po zadání kódu LSAMACBOOKAIR slevu 1000 Kč. Ale pozor, slevu obdrží jen prvních patnáct z vás, takže bych s objednáváním příliš neotálel. 

Zaměřeno na profesionály

Krom pomyslného „entry“ modelu do jablečné rodiny počítačů jsme pro pět z vás připravili i o něco větší lahůdku. Loňský MacBook Pro s 13″ Retina displejem a úložištěm 256GB totiž můžete nyní díky promokódu LSAMACBOOKPRO získat o celé 4000 Kč levněji. Jak už jsem však psal v první větě – nabídka se vztahuje pouze pro prvních pět nakupujících.

Jak už samotný název MacBook Pro napovídá, je tento stroj určen převážně profesionálům, kteří potřebují nekompromisní výkon v líbivém vesmírně šedém těle. Alza si pro vás připravila variantu s 256 GB SSD diskem, procesorem Intel Core i5 Kaby Lake s taktem 2,3 GHz a skvělým IPS displejem s rozlišením 2560 x 1600. Tento MacBook pak nabízí i 2 USB-C Thunderbolt 3 porty či Trackpad citlivý na tlak. V MacBooku pak běží nejnovější systém macOS High Sierra, díky kterému využijete jeho obrovský výkon opravdu na maximum.

Veškeré podmínky této promo akce si pak můžete přečíst přímo zde. Alza si pro vás totiž přichystala speciální dokument, díky kterému by měl být váš nákup bez veškerých problémů. Nabídka platí od této chvíle až do vypotřebování kódů (či do 24. 4. 2018 do 23:59 hodin), poté se již produkty prodávají za standardní cenu. 

macbook-pro-2016-fb-5

Dnes nejčtenější

.