Zavřít reklamu

Před malou chvílí vydala jablečné společnost druhé beta verze svých systémů iOS 11.4, tvOS 11.4 watchOS 4.3.1. Všechny bety jsou však zatím určené pouze pro vývojáře, kteří mají uhrazený vývojářský poplatek. Pokud tedy mezi ně patříte i vy, neváhejte a stahujte.

Bezesporu nejzajímavějším systémem z této trojice je nový iOS 11.4, který by se měl pochlubit hned několika novinkami v čele s možností ukládat zprávy na iCloud. Díky tomu byste tak měli své zprávy skvěle zálohované a zároveň byste je mohli napříč všemi svými jablečnými zařízeními parádně spravovat (například by vám po smazání zprávy na jednom zařízení zmizela ze všech). Krom této novinky, kterou Apple testoval již v iOS 11.3. pak přidali vývojáři do tohoto softwaru i podporu AirPlay 2, o které se můžete dočíst například zde.

Jak už bývá zvykem, všechny systémy by též měly obsahovat krom novinek i celou řadu oprav chyb, které se Applu od jejich vydání ještě nepodařily pochytat. Jelikož se však již neúprosně blíží začátek června a tyto systémy jsou teprve v rané fázi testování, je možné, že se jedná o poslední či jedny z posledních verzí.

O všech novinkách, které Apple do nové verze svých systémů přidá, vás budeme samozřejmě co nejdetailněji informovat. S prozkoumáváním bet nám však samozřejmě můžete pomoci i vy a o své objevy se pak následně podělit dolů do komentářů.

ios 11.4

Dnes nejčtenější

.