Zavřít reklamu

Apple se chystá oslavu Dne Země, který se každoročně slaví 22. dubna, opravdu znamenitě. Poté, co se dostala včera na světlo světa informace o chystané speciální fitness výzvě pro majitele Apple Watch po celém světě, totiž získal portál MacRumors další poměrně zajímavé informace.

Jeden ze zdrojů portálu zaslal fotografie triček, které budou zaměstnanci v Apple Storech v USA, Velké Británii, Kanadě a několika dalších zemích nosit právě na oslavu Dne Země. Sva tradiční tmavě modrá trika tak vymění za zelená, která mají právě naší planetu symbolizovat. Zaměstnanci oblečou tato trika poprvé již dnes, tedy 13. dubna. Nosit by je pak měli až do samotného Dne Země, tedy do neděle 22. dubna. 

Krom fitness výzvy a nových triček se pak dá očekávat, že se Apple na Den Země rozhodne přebarvit část svých log na Apple Storech. Stopka jablka totiž bývá v tento den zpravidla zelená, zatímco jiné dny koresponduje s barvou zbytku loga. Krom těchto věcí se pak dá očekávat i vydání tiskové zprávy, ve které Apple zdůrazní svůj postoj k ochraně životního prostředí a pochlubí se svým pokrokem v oblasti recyklace, obnovitelné energie a svých dalších ekologických iniciativ po celém světě. 

Svůj největší úspěch však Apple oznámil již před pár dny. Po dlouhých letech snažení se mu totiž konečně podařilo zajistit ve všech svých budovách využívání 100% obnovitelné energie. To ve zkratce znamená, že veškeré jablečné budovy, ať už se jedná o datacentra, obchody či kolosální Apple Park, jsou maximálně ekologicky šetrné. A za to si Apple rozhodně zaslouží respekt. 

apple-store-logo-green-fb

Dnes nejčtenější

.