Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nejlepší Tvrzené sklo na iPhone a proč používat Tvrzené sklo na iPhone jako tu nejlepší možnost ochrany displeje? Povrch displeje iPhonu je velice snadno náchylný na poškození a následná cena opravy se může pořádně prodražit.

POUŽÍVÁNÍ IPHONU BEZ OCHRANNÉHO PRVKU

Poškodit sklo displeje iPhonu, nebo rovnou celý displej se může pořádně prodražit, výměna displeje na iPhonu může vyjít řádově na tisíce korun, pokud tedy chcete ušetřit a rádi byste se investici do nového displeje vyhnuli, doporučujeme pořídit Tvrzené sklo na iPhone. Tvrzené sklo má za úkol ochránit iPhone proti menším pádům, nárazům, poškrábání a oděrkám, které mohou poškodit displej raz dva.

PROČ POUŽÍVAT TVRZENÉ SKLO NA IPHONE?

Tvrzené sklo chrání povrch displeje před poškozením. Existuje hned několik druhů Tvrzených skel, která dokáží perfektně ochránit displej při menším pádu i nárazu. Klasická Tvrzená skla chrání rovnou část displeje, naopak Zaoblená Tvrzená skla, nesoucí označení 3D Tvrzená skla, chrání celý povrch displeje – i jeho zaoblené části. Nemusíte se tak obávat poškození a následné investice do opravy displeje.

JAKÉ SKLO ZVOLIT A PROČ?

Nevíte které Tvrzené sklo je pro Vás to pravé? Jestli 3D (Zaoblené), nebo spíše Klasické. Můžete se přijít poradit k nám na prodejnu a vybrat si, které sklo se Vám bude zamlouvat nejvíce. Případně je dobré při výběru koukat také na tloušťku krytu, ve které iPhone nostíte. Odolnější kryty mají velké hrany, které zasahují až do displeje a mohlo by se stát, že následně kryt bude zaoblené sklo nadzvedávat a odlepovat. Nemáte ještě ani kryt? Vyberte si!

Které sklo je ale to nejodolnější a nejlepší? Jednoznačně 3D Tvrzené sklo s označením PREMIUM. Jedná se o skla, vyrobena z jednoho kusu celistvého odolného skla s oleophobickou vrstvou o tloušťce 0,3mm. Tvrzené sklo PREMIUM je vyráběno v několika barevných provedeních. Černé, Bílé, Celoprůhledné a Červené. Velice snadno se aplikuje, ale pokud si na nalepení nebudete věřit, můžete se stavit na prodejně a nechat si ho ZDARMA nalepit.

Prémiové 3D Tvrzené sklo pro Váš iPhone zakoupíte již od 499 korun, stačí při nákupu zadat slevový kód LSA, díky kterému získáte 20% slevu na celý nákup! – Slevový kód platí i na již zlevněné zboží! Nejen Tvrzená skla, ale i ochranné kryty, nabíječky, držáky, pásky na Apple Watch, powerbanky a mnoho dalšího můžete zakoupit zde!

NALEPENÍ SKEL ZDARMA

Nevěříte si na aplikaci Tvrzeného skla doma? Jste z Prahy? Přijďte si nechat zakoupené sklo nalepit ZDARMA. Aplikaci skel provádíme v ulici Ostrovského 32, Praha 5. Pokud byste aplikaci skla na iPhone přesto chtěli zkusit, možná by Vám mohlo pomoci následující video. Ve videu je ukázáno, jak nalepit Soukromé Tvrzené sklo na iPhone, přesto se tento postup dá aplikovat při jakémkoliv lepení.

JAK SE SNADNO DOSTAT NA PRODEJNU?

Prodejna se nachází pešky přibližně 250 metrů od stanice Metra B – Anděl. Případně je možné zaparkovat autem na zásobování České Pošty a dojít cca 30 metrů na prodejnu. Zásobování se nachází na mapce naproti hlídanému parkovišti. Vyznačeno na mapce je symbolem dopisu.

Jak se k nám dostanete-2

Dříve jsme Vás také informovali o možnosti výměny baterie v iPhonu na počkání, pokud Vás zajímá, jak si můžete baterii vyměnit sami doma, nebo kde si nechat baterii na počkání vyměnit, můžete si přečíst následující článek! Výměna baterie na iPhonu nebyla nikdy snazší! Ochraňte svůj iPhone před poškozením.

iPhone Servis Praha

Dnes nejčtenější

.