Zavřít reklamu

Jste vášnivými sběrateli odznáčků za plnění cílů aktivity na Apple Watch? Pak vás následující řádky určitě potěší. Stejně jako tomu bylo vloni, tak i letos chystá jablečná společnost speciální fitness výzvu ke Dni Země, který je 22. dubna. V tento den tak budete moci za splnění aktivity získat unikátní odznáček a sadu nálepek do Zpráv.

Plánovaný event se podařil odhalit čtenáři portálu 9to5mac, díky čemuž si tak můžeme udělat představu o tom, jak budou dárky za aktivitu vypadat, už nyní. Všechny odměny jsou inspirovány Zemí a její ochranou. Na všechny dárky se pak můžete podívat v galerii pod tímto odstavcem.

Poměrně hezké novinky, nemyslíte? Jejich získání však úplně zadarmo není. Abyste je totiž od Applu jako odměnu dostali, musíte v tento den absolvovat jakýkoliv alespoň třicetiminutový trénink. Ale pozor, stihnout jej samozřejmě musíte právě v Den Země. Jen v tento den se totiž tato výzva celosvětově zpřístupní.

Není divu, že se Apple k vytvoření této fitness výzvy opět rozhodl. I své zaměstnance se totiž snaží motivovat pomocí Apple Watch a odměn k nim k pohybu. V únoru si pro ně například přichystal speciální interní výzvu, za jejíž splnění mohli zaměstnanci obdržet speciální řemínek k hodinkám. Podpora ekologie ze strany Applu je navíc známá široko daleko. Ostatně, skvělým příkladem může být například včerejší zpráva o tom, že veškeré jeho budovy nyní využívají k napájení 100% obnovitelnou energii. 

earth-day-2018-activity-challenge-apple-watch

Dnes nejčtenější

.