Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Orderly
Aplikace Orderly je navržena na základě toho, jak si lidská mysl vizualizuje to-do list. Její používání je jednoduché a intuitívní, aplikace podporuje synchornizaci v cloudu i připomínky na základě polohy.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“29Kč“]

Studio Music Player DX
Studio Music Player je jednoduchý a chytrý přehrávač, který posune vaše EarPods na zcela novou úroveň. Kvalita přehrávání s touto aplikací znatelně vzroste téměř na úroveň drahých, profesionálních sluchátek.

[appbox appstore id1094603286 oldprice=“89Kč“]

Calorie Wallet
Hlídáte si kalorický příjem a klasické počítání kalorií vás nebaví? Vyzkoušejte zcela nový přístup – spravujte své kalorie, jako by to byly peníze. Aplikace Calorie Wallet vám umožní stanovit si denní rozpočet, poskytne vám podrobný přehled o vašem příjmu a nabídne efektivní řešení, to vše v jednoduchém, moderním, intuitivním uživatelském rozhraní.

[appbox appstore id1329757908 oldprice=“29Kč“]

Twisted – Flip every letter upside down
Klasické textové zprávy jsou pro vás příliš mainstream? Otočte je hlavou dolů. Aplikace Twisted otočí vše, co napíšete, „vzhůru nohama“.

[appbox appstore id1181182479 oldprice=“29Kč“]

ScanBee – Scanner & copier
Aplikace ScanBee – Scanner & copier je ověřená stovkou tisíc spokojených uživatelů. Nabízí kvalitní skenování papírových dokumentů, dávkové skenování, detekci hran, otevírání i sdílení dokumentů.

[appbox appstore id799355420 oldprice=“89Kč“]

TextVideo
Jak název napovídá, aplikace TextVideo vám nabízí jednoduchý, rychlý a spolehlivý způsob přidání jakéhokoliv textu do vašich videí. V nabídce jsou doslova stovky nejrůznějších fontů, efektů přechodu i animace, možnosti střihu videa a dalších základních úprav nebo přidání hudby do pozadí.

[appbox appstore id947689845 oldprice=“89Kč“]

Sweet Factory
Sníte o vlastní továrně na ty nejlepší sladkosti? Sweet Factory vám váš sen splní – ale zvládnete to? Vyzkoušejte svou schopnost rychlých reakcí a soustředění.

[appbox appstore id933619058 oldprice=“29Kč“]

Mighty Block
Království Blockytop bylo ovládnuto zloduchem Blavosem a jeho přisluhovači. Vaším úkolem bude doslova si vydláždit cestu říší, utkat se s jednotlivými nepřáteli a znovu v království nastolit mír.

[appbox appstore id933402101 oldprice=“29Kč“]

iOS APPS 29917

Dnes nejčtenější

.