Zavřít reklamu

Gameloft je pre fanúšikov smartfónových hier bez pochyby známou firmou. Okrem ikonickej ságy pretekov Asphalt alebo Dungeon Hunter má na krku nespočet kvalitných titulov. Na zoznam sa pripisuje reboot hry N.O.V.A. s podtitulom Legacy.

Už od počiatku samotného digitálneho obchodu App Store, figuruje štúdio Gameloft ako jedným z jeho hlavných aktérov. Famózne tituly, ktoré na prvý pohľad pôsobia ako kópie známejších hier si ale vyslúžili tisícky fanúšikov po celom svete. Presnejšie teda ide o hry, ktoré sa až podozrivo podobajú svojim slávnejším kolegom. Je to napríklad hra Gangstar, čo je v podstate okresaná kópia Grand Theft Auto alebo Modern Combat, ktorý sa ponáša na Call of Duty. No  kvalitou sa spomínaným hrám dá vytknúť len máločo vzhľadom nato, že ide o mobilné tituly. Podobne to je aj pri hre N.O.V.A. Legacy, s prvkami známeho Crysis alebo HALO.

Tento titul si už pred rokom mohli zahrať majitelia smartfónov s Androidom. Free to Play hra N.O.V.A. Legacy pristála v herných knižniciach iOS o dosť neskôr. Ide o vydarený remake pôvodnej verzie s pridaným obsahom, z čoho hra vychádza ako výborný konkurent pre podobné tituly, ako je napríklad Shadowgun.

FPS-ka so solídnou históriou značky, ktorú Gameloft predstavuje je zábavná a čo sa týka ovládania, je jednoduchá. Graficky trochu kríva a v porovnaní s novými Free to Play titulmi značne zaostáva. V App Store prirodzene nájdeme aj horšie výkvety, no k špičke momentálneho gamingu čo sa týka smartfónov má o čosi ďalej.

Samozrejmosťou je vlastné vizuálne prispôsobenie charakteru, vylepšovanie zbraní a získavanie novej výstroje a arzenálu. Komunitné denné výzvy, login odmeny a podobné príspevky vám pomôžu na ceste k dosahovaniu vyšších pozícií v sociálnom postavení. Stiahnite si tento titul aj vy a prestrieľajte sa k čo najlepším výsledkom.

  • Hra N.O.V.A. Legacy je dostupná zdarma pre iOS.

[appbox appstore id1221919101]

N.O.V.A. Legacy

Zdroj: toucharcade

Dnes nejčtenější

.